Sopivat rakennuspalikat jokaiseen projektiin

Skaalautuvuutensa ansiosta Sivuviidakko-julkaisujärjestelmä taipuu pienistä yhden miehen yrityssivuista aina globaalin yritysryppään monikieliseen multisivustoon. Lukuisat laajennusosat ja räätälöitävyys mahdollistavat sen käytön juuri niin järeisiin tai keveisiin kokonaisuuksiin kuin on tarve, halutulla ulkoasulla.

/media/referenssikuvat/houseofbrandon-esimerkki.jpg

Sivuviidakko tuo sisältösi näyttävästi esille

Sivuviidakko on käyttäjäystävällinen, selkeä ja ennen kaikkea mukava käyttää. Sen avulla huolehdit verkkosivujesi ylläpidosta itse ja vältät näin pullonkaulat sisältösi julkaisussa.

Palvelun sisäänrakennetut modulivaihtoehdot varmistavat, että saat julkaistua sisältösi verkkosivuillasi juuri siten kuin haluat. Kuvagalleria, uutisnosto, blogi, video – Sivuviidakko tekee sisällön julkaisun helpoksi tavasta riippumatta.

Kysy lisää

/media/referenssikuvat/lotus-sivusto4.jpg

Mobiiliystävällinen toteutus

Sivuviidakon avulla verkkosivut voidaan toteuttaa aina myös mobiiliystävällisesti - responsiivisena, päätelaitteen mukaan elävänä sivustorakenteena tai erillisenä mobiiliversiona. 

Sivuviidakon käyttäjänä sinun ei tarvitse huolehtia, miltä verkkosivusi näyttää eri levyisillä tai kokoisilla laitteilla, sillä näkymät on suunniteltu ja testattu etukäteen. 

Kysy lisää

/media/tuotekuvat/lianacms/sivuviidakko_600x600.jpg

Miksi tehdä verkkosivut Sivuviidakolla?

  • Sivuviidakossa näet yhdellä silmäyksellä sivuston tärkeimmät analytiikkatiedot, kuten sivustosi parhaat ja heikoimmat sivut, vierailut ja kävijät sekä sivustolla vietetyn ajan. 
  • Palvelun sisäänrakennettu helppokäyttöinen hakukoneoptimointityökalu varmistaa sen, että verkkosivusi löytyy hakukoneista ja näyttää hyvältä hakutuloksissa.
  • Sivuviidakon käyttöön sisältyy aina henkilökohtainen koulutus ja tuki. Tekninen tukitiimimme palvelee sinua suomeksi sekä puhelimitse, sähköpostille että online-chatin kautta.

Kysy lisää

Johanna Otranen

Sivuviidakon avulla on helppo hallita ja kehittää sivuston sisältöä, sillä myös tärkein sivuston analytiikkadata on suoraan julkaisujärjestelmästä tarkasteltavissa. Teknisen tuen ja yhteyshenkilön kautta saamme aina tarvittaessa nopeasti apua ja opastusta.

Johanna Otranen Viestintäpäällikkö, Destia Oy

Ota yhteyttä ja kysy lisää:

Lianan työkaluja käyttää yli 3500 organisaatiota

Taffel

Taffel

Taffel on osa Orkla Suomea, joka tuo suomalaisiin koteihin laadukkaita ja maukkaita ruoka-, snacks- ja makeistuotteita.

Mazda

Mazda

Mazda on japanilainen autonvalmistaja, jonka malleja myydään ympäri maailman. Suomessa Mazdat maahantuo Inchcape Motors Finland.

Kauppalehti

Kauppalehti

Kauppalehti on Suomen johtava talousmedia, joka uutisoi, kommentoi ja analysoi talouden tapahtumia.

Destia

Destia

Destia on suomalainen infra- ja rakennusalan palveluyritys, joka rakentaa, ylläpitää ja suunnittelee liikenneväyliä sekä liikenne-, teollisuus- ja elinympäristöjä.