FINEn verkkosivut

1. Lähtötilanne

1. Lähtötilanne Elina Antila Teimme sivustoa hyvässä yhteishengessä projektille laaditun suunnitelman ja aikataulun mukaan, eikä budjetissakaan tullut mitään yllätyksiä. Suunniteltua enemmän aikaa vievissä asioissa päästiin myös aina eteenpäin. Elina Antila Viestintäpäällikkö, FINE

Verkkosivut ovat FINE Vakuutus- ja rahoitusneuvonnalle yksi tärkeimmistä kanavista tavoittaa kuluttajat. Siksi yhtiössä haluttiin varmistua, että sivusto on helppokäyttöinen ja ammattimaisesti rakennettu. Ennen sivustouudistustaan FINE teki tutkimusta sivuston silloisesta käytettävyydestä ja löydettävyydestä erityisesti kuluttajien ja tärkeimpien sidosryhmiemme näkökulmasta. Tutkimus toi mukanaan tärkeää tietoa kehittämiskohteista.

Kun kehityskohteet olivat tiedossa, FINE aloitti sivustonsa uudistusprojektin. Tavoitteena oli luoda käyttäjäystävällinen sivusto, josta oleellinen tieto löytyisi helposti ja nopeasti. Uudistuksessa haluttiin panostaa myös raikkaampaan ulkoasuun sekä sivuston responsiivisuuteen, joka mahdollistaisi selaamisen niin älypuhelimella kuin tabletillakin. Erityishuomiota uusilla sivuilla sai vuosikertomuksen sähköistäminen osaksi verkkosivustoa. Lisäksi haluttiin luoda sähköinen TUPAS-tunnistautumisen sisältävä yhteydenottolomake, joka lisäisi toimintojen tehokkuutta.

2. Toteutus

2. Toteutus Miikka Luomi Yksi tavoitteistamme on kuunnella tarkasti ja kohdella jokaista asiakastamme yksilönä. Loppujen lopuksi, jokainen asiakassuhde on ainutlaatuinen ja tavoitteet ja haasteet aina projektille ominaiset. Miikka Luomi Account Director, Liana Technologiest

FINE valitsi Lianan tarjoamaan sivustouudistuksen digityökalut. Kumppaniksi haluttiin yritys, jolla on yhdessä kehittämisen taito ja tahto. Tärkeänä pidettiin myös uuden kumppanin kokemusta mainostoimistojen ja muiden yhteistyötahojen kanssa toimimisesta.

Sivusto suunniteltiin yhteistyössä mainostoimiston kanssa ja tekninen toteutus tehtiin Lianan Sivuviidakko-julkaisujärjestelmällä. Uudistuksen myötä FINE sai sivustolleen toivotun raikkaan ulkoasun sekä responsiivisen toteutuksen. Samalla toteutettiin uusi sähköinen yhteydenottolomake sekä sivuston osaksi tehty ensimmäinen verkkovuosikertomus. Nyt kävijöiden on helppo navigoida ja selailla sivustoa. Sivuviidakon sisäänrakennettu sivustoanalytiikka tekee myös kävijäliikenteen seuraamisesta helppoa ja paljastaa myös tulevat kehityskohteet.

3. Lopputulos

3. Lopputulos Elina Antila Odotuksemme tämän projektin osalta ovat toteutuneet hyvin. Oman verkkosivuston kehittäminen vaatii jatkuvaa hereilläoloa ja tulevaisuuden ennakointia. Sivuviidakon avulla meillä on entistä parempi mahdollisuus vastata tulevaisuuden haasteisiin ja kehittää sivujamme entistä paremmiksi Elina Antila Viestintäpäällikkö, FINE

Projektin lopputulos on ollut erinomainen: sivut toimivat kuten suuniteltu ja löytyvät entistä paremmin. Myös navigointi on huomattavasti aiempaa helpompaa. Sähköistetyt vuosikertomus ja yhteydenottolomake ovat tätä päivää ja antavat palveluista myönteisen ja modernin kuvan.

Sidosryhmille suunnatun asiakaskyselyn mukaan sivusto on otettu innolla ja positiivisesti vastaan. Erityisesti houkutteleva ulkoasu ja mobiiliskaalautuvuus ovat saaneet hyvää palautetta. Myös sähköisten yhteydenottolomakkeiden käytön määrä yllätti. Nyt yhä useampi asiakas ottaa yhteyttä yritykseen sähköisen lomakkeen kautta, mikä lisää toimintojen tehokkuutta.

  • Mobiililiikenne kasvoi +20%
  • Sähköinen yhteydenottolomake kattaa jo lähes 15% kaikista yhteydenotoista valitusasioissa
Vieraile FINEn sivuilla

Asiakkaiden suusta

Sain aikanaan SOSTEssa työskennellessäni kokea hyvää yhteistyötä. Nyt oltuani kolme vuotta eläkkeellä tuli taas retkeiltyä Lianan sivuille. Karjalan Liitto uusii sivujaan ja sitä kautta meille jäsenyhdistyksille tulee mahdollisuus saada sivut liiton alle. Niitä tässä yritetään väkertää ja palautella mieliin editoinnin saloja. Ensimmäiseen ongelmaan törmätessäni sain teiltä heti vastauksen ja ratkaisun. Kiitos siitä!
Pirjo Tiippana Jäsenasiainhoitaja, Antrea-Seura
Projektin lopputuloksena saimme näyttävät ja brändiä tukevat sivut, joiden käytettävyys on saanut erityistä kiitosta. Sisältöä ja päivityksiä on helppoa jakaa eri SoMe-alustoihin ja linkittää asiakasviesteihin. Uuden sivuston kanssa on mukava tehdä työtä.
Taija Paavola Viestintä- ja markkinointipäällikkö, SOL Palvelut Oy

Kiinnostuitko Sivuviidakosta? Ota meihin yhteyttä ja kysy lisää!

Kiinnostuitko Sivuviidakosta? Ota meihin yhteyttä ja kysy lisää!

Ota meihin rohkeasti yhteyttä, pyydä demo ja tutustu Sivuviidakkoon tarkemmin.

Vinkkaamalla meille kiinnostuksesi saat ilmaisen esittelyn Sivuviidakosta – paikan päällä tai vaikka online yhteydessä. Takaamme, että nähtyäsi Sivuviidakon et tule pettymään! 

Pyydä demo Ota yhteyttä