Asiakkaita

Lianan työkaluja käyttää yli 3500 organisaatiota

Kuusamo Hirsitalot

Kuusamo Hirsitalot

Kuusamo Hirsitalot on yksi Suomen suurimmista hirsitalo- ja -huvilavalmistajista.
Katso toteutus

Taffel

Taffel

Taffel on osa Chips AB:tä, joka on laadukkaista tuotteistaan tunnettu elintarvikeyritys. Tuotevalikoimaan kuuluu snacksit, pakastetuotteet ja keksit.
Katso toteutus

JOT Automation

JOT Automation

JOT Automation-konserni kehittää, valmistaa ja markkinoi tuotantoautomaatiojärjestelmiä, -laitteita ja tuotantoa tehostavia palveluita.
Katso toteutus

FINE Vakuutus- ja rahoitusneuvonta

FINE Vakuutus- ja rahoitusneuvonta

FINE on finanssialalla toimiva organisaatio, joka neuvoo asiakkaita vakuutus-, pankki- ja arvopaperiasioihin liittyvissä ongelmatilanteissa.
Katso toteutus

Mazda

Mazda

Mazda on japanilainen autonvalmistaja, jonka malleja myydään ympäri maailman. Suomessa Mazdat maahantuo Inchcape Motors Finland.
Katso toteutus

Katri Antell Oy

Katri Antell Oy

Antell on valtakunnallinen, vuonna 1880 perustettu henkilöstöravintola-, kahvila- ja leipomoalan perheyritys.
Katso toteutus

Kolarin kunta

Kolarin kunta

Kolarin elinvoimaisuuden lähteinä ovat luonnonvarojen kestävään hyödyntämiseen perustuvat elinkeinot.
Katso toteutus

Destia

Destia

Destia on suomalainen infra- ja rakennusalan palveluyritys, joka rakentaa, ylläpitää ja suunnittelee liikenneväyliä sekä liikenne-, teollisuus- ja elinympäristöjä.
Katso toteutus

Paperiliitto

Paperiliitto

Paperiliitto on paperi-, kartonki- ja sellutehtaiden sekä paperinjalostuksen työntekijöiden ammattiliitto.
Katso toteutus

SOSTE

SOSTE

SOSTE Suomen sosiaali ja terveys ry on valtakunnallinen kattojärjestö, joka kokoaa yhteen yli 170 sosiaali- ja terveysalan järjestöä sekä useita kymmeniä muita yhteistyöjäsentahoja.
Katso toteutus

IAB Finland ry

IAB Finland ry

IAB (The Interactive Advertising Bureau) on verkkomainonnan kattojärjestö, jonka jäsenistöön kuuluu verkkomarkkinoinnin ja -median merkittävimmät toimijat.
Katso toteutus

Kauppalehti

Kauppalehti

Kauppalehti on Suomen johtava talousmedia, joka uutisoi, kommentoi ja analysoi talouden tapahtumia.

Apteekkariliitto

Apteekkariliitto

Suomen Apteekkariliitto on vuonna 1897 perustettu apteekkareiden muodostama yhdistys.
Katso toteutus

BusinessOulu

BusinessOulu

BusinessOulu on Oulun kaupungin liikelaitos, joka vastaa kaupungin koko elinkeinopolitiikan toteutuksesta ja yritysten tarvitsemista kehityspalveluista.
Katso toteutus

Land Rover

Land Rover

Land Rover on brittiläinen automerkki jonka malleja myydään maailmanlaajuisesti. Suomessa Land Roverin maahantuoja on Inchcape Motors Finland.
Katso toteutus

Suomen Työkalu

Suomen Työkalu

Suomen Työkalu Oy on korjaamotekniikan ja -suunnittelun asiantuntija ja kokonaistoimittaja.
Katso toteutus

Verkkosivu Case

Verkkosivu Case Elina Antila Oman verkkosivuston kehittäminen vaatii jatkuvaa hereilläoloa ja tulevaisuuden ennakointia. LianaCMS:n avulla meillä on entistä parempi mahdollisuus vastata tulevaisuuden haasteisiin ja kehittää sivujamme entistä paremmiksi. Elina Antila Viestintäpäällikkö, FINE

FINE halusi käyttäjäystävällisen verkkosivuston, josta oleellinen tieto löytyisi helposti ja nopeasti. Verkkosivu-uudistuksessa panostettiin ennen kaikkea raikkaaseen ulkoasuun sekä sivuston responsiivisuuteen, joka mahdollistaisi selaamisen niin älypuhelimella kuin tabletillakin. Erityishuomiota uusilla sivuilla sai lisäksi vuosikertomuksen sähköistäminen osaksi verkkosivustoa.

Katso Verkkosivu Case

Verkkolehti Case

Verkkolehti Case Henri Kauppi Monella tapaa kyseessä ei ollut perinteinen verkkototeutus, vaan prosessi, jossa julkaisumaailman erityispiirteet tuotiin online-ympäristöön. Henri Kauppi Business Director, Liana® Websites

Apteekkarilehti tarvitsi käyttöönsä verkkosivuston, joka palvelisi aiempaa paremmin lehden uutisvälitystä. Kerran kuussa ilmestyvän printtilehden oheen haluttiin verkkolehti, joka kertoo alan uutiset tuoreeltaan ja ensimmäisenä. LianaCMS:llä toteutetun verkkolehden ulkoasu suunniteltiin siten, että HTML-sivu generoituu automaattisesti myös graafiseksi uutiskirjeeksi.

Katso Verkkolehti Case

Landing sivusto Case

Landing sivusto Case Elina Kukkonen Palvelun selkeimmät vahvuudet ovat nopeus ja helppous. Uusien sivujen tekeminen vie parhaimmillaan alle puoli tuntia jopa ilman minkäänlaista html-osaamista. Elina Kukkonen Markkinointipäällikkö, Kauppalehti

LianaCMS:llä toteutetut landing-sivut ovat tuoneet Kauppalehden uutiskirjeviestintään tärkeän laajennuksen ja lisän, joka nostaa viestinnän tehoa huomattavasti. Landing-sivut ovat nyt luontainen jatkumo uutiskirjeille: itse uutiskirjeessä voidaan keskittyä ohjaamaan vastaanottaja landing-sivulle ja sivulla taas yhteydenoton tai tilauksen tuottamiseen.

Lue case landing sivujen käytöstä

Kampanjasivusto Case

Kampanjasivusto Case Jussi Kuparinen Toteutus tuo hyvin esiin sekä yrityssivun että Lotus-brändin kampanjasivustot. Tämä on onnistunut yhdistelmä, jota näyttää mielellään myös potentiaalisille asiakkaille. Jussi Kuparinen Business Director, Liana® Automation

Oy SCA Hygiene Products ab:n Lotus-brändille haluttiin toteuttaa sivusto, joka mahdollistaisi kampanjasivustojen luomisen ketterästi yrityssivun yhteyteen. Uudella sivustolla haluttiin myös hyödyntää moderneja responsiivisia menetelmiä, jotta sivuston toiminnallisuudet ja ulkoasu skaalautuisivat automaattisesti päätelaitteen mukaan.

Katso Kampanjasivusto Case

Vuosikertomus Case

Vuosikertomus Case Ville Lehtoniemi LianaCMS:n skaalautuvuus mahdollistaa sen, että verkkovuosikertomukset voidaan toteuttaa juuri sillä ulkoasulla, jonka asiakas haluaa. Ville Lehtoniemi Account Director

Tiedon vuosikertomus julkaistaan vuosittain omalla verkkosivullaan, jossa yhdistyvät yrityksen tarinat niin tekstien, videoiden kuin lukujen muodossa. Vuosikertomus tuo sidosryhmille uuden tavan lukea yrityksen raportointia. Teknisenä alustana toimii Lianan LianaCMS-julkaisujärjestelmä.

Asiakkaiden suusta

Yhteistyö on ollut joustavaa ja ripeää, suunnittelu ja tekninen toteutus sujui hyvin ja meidän toiveet huomioitiin, yhteyshenkilö tiesi koko ajan missä vaiheessa projektia ollaan ja myös seuraavat askeleet. Olemme erittäin tyytyväisiä lopputulokseen!
Tobias Gustafsson Chips Ab, Junior tuotepäällikkö
Sivuston mobiiliversion ylläpitäminen LianaCMS:llä ei vaadi toimitukselta lisätyötä, sillä uutiset, kolumnit, blogit ja pääkirjoitukset päivittyvät mobiiliin automaattisesti lehden verkkosivustolta. Mobiili Apteekkari.fi tuo verkkosivuston lukijaystävällisessä formaatissa käyttäjien matkapuhelimiin ja muihin päätelaitteisiin.
Erkki Kostiainen Proviisori, päätoimittaja, Apteekkariliitto

Kiinnostuitko verkkosivustoista? Ota meihin yhteyttä ja kysy lisää!

Kiinnostuitko verkkosivustoista? Ota meihin yhteyttä ja kysy lisää!

Ota meihin rohkeasti yhteyttä, pyydä demo ja tutustu LianaCMS:ään tarkemmin.

Vinkkaamalla meille kiinnostuksesi saat ilmaisen esittelyn verkkosivustoistamme – paikan päällä tai vaikka online yhteydessä. Takaamme, että nähtyäsi LianaCMS:n et tule pettymään! 

Pyydä demo Ota yhteyttä