Sivuviidakon ominaisuuksia

Sopivat rakennuspalikat jokaiseen projektiin

Sopivat rakennuspalikat jokaiseen projektiin Jarkko Haapalainen Vahvasti modulaarinen ja asiakaslähtöinen kehitys on muovannut Sivuviidakosta ketterän ja käyttäjäystävällisen työkalun. Jarkko Haapalainen Chief Technology Officer, Liana Technologies

Sivuviidakko-julkaisujärjestelmän kehityksessä on aina pidetty mielessä ketteryys ja asiakaslähtöisyys. Tämän vuoksi Sivuviidakko koostuu useista eri moduleista, joista valikoidaan aina kuhunkin projektiin sopivimmat rakennuspalikat. Näin jokaisesta toteutuksesta saadaan aikaan kokonaisuus, joka vastaa tarkkaan asiakkaan tarpeita eikä sisällä turhia ominaisuuksia. Modulaarisuutensa ansiosta Sivuviidakko taipuu pienen yrityksen sivustosta aina globaalin yritysryppään laajoihin multisivustoihin.

Sivuviidakon ominaisuuksia

Sivujen hallinta

Sivujen hallinta on Sivuviidakon ydintoimintoja ja näin ollen siitä on tehty mahdollisimman tehokasta ja miellyttävää. Hallintanäkymässä käyttäjä näkee kaikki julkaisujärjestelmän sivut, joiden ylläpitoon hänellä on oikeudet. Alasivut ovat sisennettyinä yläsivujen alle muodostaen selkeän sivupuunäkymän.
Katso kuvaKysy lisää ›

Tiedostojen hallinta

Tiedostojen, kuten kuvien ja dokumenttien, lataaminen palvelimelle ja pois palvelimelta on sivustonhallinnan arkipäivää. Sivuviidakolla hoidat tiedostohallinnan kätevästi ja nopeasti alustaan rakennetulla työkalulla. Tarjoamme myös mahdollisuuden suojattuihin tiedostoihin.
Katso kuvaKysy lisää ›

Lomakkeet

Palautelomakkeet, yhteydenottolomakkeet, rekrytointilomakkeet - kaikki hoituvat Sivuviidakolla käden käänteessä. Järjestelmän lomaketyökalu on helppokäyttöinen ja tukee kaikkia yleisesti käytettyjä lomake-elementtejä. Halutessasi voit upottaa lomakkeen suoraan sisällön joukkoon. 
Katso kuvaKysy lisää ›

Uutisten hallinta

Ajankohtaisen sisällön julkaiseminen sivuilla on tärkeää niin hakukonenäkyvyyden kuin sivuston imagonkin puolesta. Jatkuvan uutisoinnin kannalta on olennaista, että tekniikka on suunniteltu nopeaa työskentelyä ja selkeää julkaisutapaa varten. Näihin asioihin olemme panostaneet myös Sivuviidakon uutisten hallintatyökalussa.
Katso kuvaKysy lisää ›

Tuotteiden hallinta

Useilla yrityksillä on tarve varastoida paljon samankaltaista, mutta monipuolista tietoa, kuten tuotteita ja niiden ominaisuuksia. Tieto tulee listautua näyttävästi verkkosivuille sekä selkeänä listana sivuston käyttäjille. Sivuviidakossa olemme vastanneet tähän tarpeeseen tuotehallinnalla.
Katso kuvaKysy lisää ›

Yhteystietojen hallinta

Oikeiden yhteyshenkilöiden löytyminen sivustolta voi olla tärkeä osa verkkopalvelua. Erityisesti extranet-ratkaisuissa perinteiset toimipistekohtaiset yhteystiedot ovat usein riittämätön ratkaisu. Sivuviidakolla voit hallita yhteystietoja suoraan julkaisujärjestelmän ylläpidossa: vaivattomasti ja järjestelmällisesti.
Katso kuvaKysy lisää ›

Keskustelupalsta

Sivuviidakko vastaa myös yhteisösivustojen tarpeisiin. Keskustelupalstan avulla luot sivuston kohderyhmälle yhteisen foorumin, jossa käyttäjät voivat keskustella keskenään tai sivuston ylläpitäjien kanssa. Keskusteluun voidaan sallia anonyymi kirjoittaminen tai vaatia jokaiselta kirjoittajalta sisäänkirjautuminen kunkin foorumin tarpeiden mukaan. 
Katso kuvaKysy lisää ›

Mediapankki

Sivuviidakon avulla hallinnoit, ylläpidät ja jaat mediatiedostot (kuvat, videot, dokumentit...) turvallisesti ja helposti. Mediapankki tekee kuvista automaattisesti myös esikatseluversiot. Voit jakaa media-arkistot halutuille käyttäjäryhmille suoraan ylläpidon kautta.
Katso kuvaKysy lisää ›

Kuvagalleria

Sivuviidakon kaikkiin versioihin sisältyvän tiedostopankin kautta voit tuoda sivustolle yksittäisiä kuvia. Kuvagallerialla laajennat tiedostopankin toiminnan tukemaan kuvatietojen tallennusta, miniatyyrikuvien luontia, sekä selaimella katseltavan kuvaversion luontia.
Katso kuvaKysy lisää ›

Sivupohjien hallinta

Sivuviidakossa sivujen rakenne ja sisältö ovat erotettu toisistaan. Tämä mahdollistaa toisaalta sisällön päivittämisen sotkematta rakennetta, mutta myös rakenteen päivittämisen siten, että päivitys toistuu automaattisesti kaikkiin asianmukaisiin paikkoihin. 
Katso kuvaKysy lisää ›

Käyttäjien hallinta

Käyttöoikeudet ja käyttäjäryhmien hallinta ovat julkaisujärjestelmien perusominaisuus. Kaikkiin Sivuviidakko-tuotteisiin kuuluu vähintään yksi asiakkaan ylläpitotunnus, jonka kautta on mahdollista päivittää sivuston sisältöä. Käyttäjänhallinnan avulla voidaan kätevästi määrittää päivitysoikeudet sivu- tai osiokohtaisesti.
Katso kuvaKysy lisää ›

Sivustojen hallinta

Useamman verkkosivuston ja verkko-osoitteen ylläpito samassa Sivuviidakko-asennuksessa onnistuu vaivatta. Olemme toteuttaneet useille asiakkaillemme niin sanotun multisite-asennuksen, jonka avulla voidaan päivittää kaikkia sivustoja samassa järjestelmässä, yksillä käyttäjätunnuksilla.
Katso kuvaKysy lisää ›

Sivustojen kieliversiot

Käännösten hallinta verkossa tapahtuvassa tiedotuksessa on ensiarvoisen tärkeää, sillä kohderyhmää ei voi rajata. Huonoja käännöstoteutuksia näkee paljon ja ne antavat helposti sivustosta ammattitaidottoman kuvan. Tämä voi tapahtua vaikka kävijä hallitsisikin kielen, jolla oletussivusto on toteutettu.
Katso kuvaKysy lisää ›

Kävijätilastointi

Kävijätilastointi ja -analysointi on tärkeä osa WWW-viestinnän kehittämistä. Sivuviidakko tukee saumattomasti markkinoiden parhaita analysointipalveluita, esimerkiksi Google Analyticsia ja Snoobia. Tuntemalla sivustosi ja sen käyttäjät luot tärkeän tukipilarin yrityksesi myynnin ja markkinoinnin päätöksenteolle.
Katso kuvaKysy lisää ›

Verkkomainosten hallinta

Mainokset ovat vahvasti esillä nykypäivän verkkosivuilla. Oikein käytettynä ja kohdistettuna mainokset palvelevat sekä sivuston ylläpitäjää että sivuston vierailijaa. Verkkomainosten hyvällä hallinnalla tarjoat kävijöille arvokasta tuote- ja palvelutietoa kasvattaen samalla yrityksen liikevaihtoa.
Katso kuvaKysy lisää ›

Intra- ja extranet toteutukset

Sivuviidakolla on tehty lukuisia intra- ja extranet-toteutuksia. Sivuviidakko on järeä työkalu, jolla on valmiudet toteuttaa aina tuhansien käyttäjien palveluita. Käyttäjäoikeuksien ja sisällönhallinta on helppoa ja suoraviivaista. 
Katso kuvaKysy lisää ›

Räätälöinnit

Haluatko sivuillesi interaktiivista sisältöä tai onko mielessäsi esimerkiksi jokin WWW-pohjainen työkalu asiakkaitasi varten? Ellet löytänyt jotakin kaipaamaasi ominaisuutta tästä esittelystä, älä lannistu! Olemme toteuttaneet räätälöintejä ja kustomointeja monille asiakkaillemme osana muuta verkkosivun toteutusta.
Kysy lisää ›

Tuki ja asiakaspalvelu

Hyväkään ohjelmisto ei auta jos käyttäjä jätetään yksin. Liana Technologiesin osaava henkilökunta auttaa ja opastaa sinua aina tarvittaessa. Asiakkaanamme sinulla on lisäksi käytettävissä laaja ohje- ja tukisivusto.
Katso kuvaKysy lisää ›

Asiakkaiden suusta

Olemme erittäin tyytyväisiä sivustouudistuksen lopputulokseen. Sivuviidakon avulla on helppo hallita ja kehittää sivuston sisältöä, sillä myös tärkein sivuston analytiikkadata on suoraan julkaisujärjestelmästä tarkasteltavissa. Teknisen tuen ja yhteyshenkilön kautta saamme aina tarvittaessa nopeasti apua ja opastusta.
Johanna Otranen Viestintäpäällikkö, Destia Oy
Projektin lopputuloksena saimme näyttävät ja brändiä tukevat sivut, joiden käytettävyys on saanut erityistä kiitosta. Sisältöä ja päivityksiä on helppoa jakaa eri SoMe-alustoihin ja linkittää asiakasviesteihin. Uuden sivuston kanssa on mukava tehdä työtä.
Taija Paavola Viestintä- ja markkinointipäällikkö, SOL Palvelut Oy

Kiinnostuitko Sivuviidakosta? Ota meihin yhteyttä ja kysy lisää!

Kiinnostuitko Sivuviidakosta? Ota meihin yhteyttä ja kysy lisää!

Ota meihin rohkeasti yhteyttä, pyydä demo ja tutustu Sivuviidakkoon tarkemmin.

Vinkkaamalla meille kiinnostuksesi saat ilmaisen esittelyn Sivuviidakosta – paikan päällä tai vaikka online yhteydessä. Takaamme, että nähtyäsi Sivuviidakon et tule pettymään! 

Pyydä demo Ota yhteyttä