LianaCMS:n ominaisuuksia

Sopivat rakennuspalikat jokaiseen projektiin

Sopivat rakennuspalikat jokaiseen projektiin Jarkko Haapalainen Vahvasti modulaarinen ja asiakaslähtöinen kehitys on muovannut LianaCMS:n ketterän ja käyttäjäystävällisen työkalun. Jarkko Haapalainen Chief Technology Officer, Liana Technologies

LianaCMS-julkaisujärjestelmän kehityksessä on aina pidetty mielessä ketteryys ja asiakaslähtöisyys. Tämän vuoksi LianaCMS koostuu useista eri moduleista, joista valikoidaan aina kuhunkin projektiin sopivimmat rakennuspalikat. Näin jokaisesta toteutuksesta saadaan aikaan kokonaisuus, joka vastaa tarkkaan asiakkaan tarpeita eikä sisällä turhia ominaisuuksia. Modulaarisuutensa ansiosta LianaCMS taipuu pienen yrityksen sivustosta aina globaalin yritysryppään laajoihin multisivustoihin.

LianaCMS:n ominaisuuksia

Sivujen hallinta

Sivujen hallinta on LianaCMS:n ydintoimintoja ja näin ollen siitä on tehty mahdollisimman tehokasta ja miellyttävää. Hallintanäkymässä käyttäjä näkee kaikki julkaisujärjestelmän sivut, joiden ylläpitoon hänellä on oikeudet. Alasivut ovat sisennettyinä yläsivujen alle muodostaen selkeän sivupuunäkymän.
Katso kuvaKysy lisää ›

Tiedostojen hallinta

Tiedostojen, kuten kuvien ja dokumenttien, lataaminen palvelimelle ja pois palvelimelta on sivustonhallinnan arkipäivää. LianaCMS:llä hoidat tiedostohallinnan kätevästi ja nopeasti alustaan rakennetulla työkalulla. Tarjoamme myös mahdollisuuden suojattuihin tiedostoihin.
Katso kuvaKysy lisää ›

Lomakkeet

Palautelomakkeet, yhteydenottolomakkeet, rekrytointilomakkeet - kaikki hoituvat LianaCMS:llä käden käänteessä. Järjestelmän lomaketyökalu on helppokäyttöinen ja tukee kaikkia yleisesti käytettyjä lomake-elementtejä. Halutessasi voit upottaa lomakkeen suoraan sisällön joukkoon. 
Katso kuvaKysy lisää ›

Uutisten hallinta

Ajankohtaisen sisällön julkaiseminen sivuilla on tärkeää niin hakukonenäkyvyyden kuin sivuston imagonkin puolesta. Jatkuvan uutisoinnin kannalta on olennaista, että tekniikka on suunniteltu nopeaa työskentelyä ja selkeää julkaisutapaa varten. Näihin asioihin olemme panostaneet myös LianaCMS:n uutisten hallintatyökalussa.
Katso kuvaKysy lisää ›

Tuotteiden hallinta

Useilla yrityksillä on tarve varastoida paljon samankaltaista, mutta monipuolista tietoa, kuten tuotteita ja niiden ominaisuuksia. Tieto tulee listautua näyttävästi verkkosivuille sekä selkeänä listana sivuston käyttäjille. LianaCMS -julkaisujärjestelmässä olemme vastanneet tähän tarpeeseen tuotehallinnalla.
Katso kuvaKysy lisää ›

Yhteystietojen hallinta

Oikeiden yhteyshenkilöiden löytyminen sivustolta voi olla tärkeä osa verkkopalvelua. Erityisesti extranet-ratkaisuissa perinteiset toimipistekohtaiset yhteystiedot ovat usein riittämätön ratkaisu. LianaCMS:llä voit hallita yhteystietoja suoraan julkaisujärjestelmän ylläpidossa: vaivattomasti ja järjestelmällisesti.
Katso kuvaKysy lisää ›

Mediapankki

LianaCMS:n avulla hallinnoit, ylläpidät ja jaat mediatiedostot (kuvat, videot, dokumentit...) turvallisesti ja helposti. Mediapankki tekee kuvista automaattisesti myös esikatseluversiot. Voit jakaa media-arkistot halutuille käyttäjäryhmille suoraan ylläpidon kautta.
Katso kuvaKysy lisää ›

Kuvagalleria

LianaCMS:n kaikkiin versioihin sisältyvän tiedostopankin kautta voit tuoda sivustolle yksittäisiä kuvia. Kuvagallerialla laajennat tiedostopankin toiminnan tukemaan kuvatietojen tallennusta, miniatyyrikuvien luontia, sekä selaimella katseltavan kuvaversion luontia.
Katso kuvaKysy lisää ›

Sivupohjien hallinta

LianaCMS:ssä sivujen rakenne ja sisältö ovat erotettu toisistaan. Tämä mahdollistaa toisaalta sisällön päivittämisen sotkematta rakennetta, mutta myös rakenteen päivittämisen siten, että päivitys toistuu automaattisesti kaikkiin asianmukaisiin paikkoihin. 
Katso kuvaKysy lisää ›

Käyttäjien hallinta

Käyttöoikeudet ja käyttäjäryhmien hallinta ovat julkaisujärjestelmien perusominaisuus. Kaikkiin LianaCMS-ratkaisuihin kuuluu vähintään yksi asiakkaan ylläpitotunnus, jonka kautta on mahdollista päivittää sivuston sisältöä. Käyttäjänhallinnan avulla voidaan kätevästi määrittää päivitysoikeudet sivu- tai osiokohtaisesti.
Katso kuvaKysy lisää ›

Sivustojen hallinta

Useamman verkkosivuston ja verkko-osoitteen ylläpito samassa LianaCMS -ratkaisussa onnistuu vaivatta. Olemme toteuttaneet useille asiakkaillemme niin sanotun multisite-asennuksen, jonka avulla voidaan päivittää kaikkia sivustoja samassa järjestelmässä, yksillä käyttäjätunnuksilla.
Katso kuvaKysy lisää ›

Sivustojen kieliversiot

Käännösten hallinta verkossa tapahtuvassa tiedotuksessa on ensiarvoisen tärkeää, sillä kohderyhmää ei voi rajata. Huonoja käännöstoteutuksia näkee paljon ja ne antavat helposti sivustosta ammattitaidottoman kuvan. Tämä voi tapahtua vaikka kävijä hallitsisikin kielen, jolla oletussivusto on toteutettu.
Katso kuvaKysy lisää ›

Kävijätilastointi

Kävijätilastointi ja -analysointi on tärkeä osa WWW-viestinnän kehittämistä. LianaCMS tukee saumattomasti markkinoiden yleisimpiä analysointipalveluita, esimerkiksi Google Analyticsia ja Snoobia. Tuntemalla sivustosi ja sen käyttäjät luot tärkeän tukipilarin yrityksesi myynnin ja markkinoinnin päätöksenteolle.
Katso kuvaKysy lisää ›

Intra- ja extranet toteutukset

LianaCMS:llä on tehty lukuisia intra- ja extranet-toteutuksia. LianaCMS on monipuolinen työkalu, jolla on valmiudet toteuttaa aina tuhansien käyttäjien palveluita. Käyttäjäoikeuksien ja sisällönhallinta on helppoa ja suoraviivaista. 
Katso kuvaKysy lisää ›

Räätälöinnit

Haluatko sivuillesi interaktiivista sisältöä tai onko mielessäsi esimerkiksi jokin WWW-pohjainen työkalu asiakkaitasi varten? Ellet löytänyt jotakin kaipaamaasi ominaisuutta tästä esittelystä, älä lannistu! Olemme toteuttaneet räätälöintejä ja kustomointeja monille asiakkaillemme osana muuta verkkosivun toteutusta.
Kysy lisää ›

Tuki ja asiakaspalvelu

Hyväkään ohjelmisto ei auta jos käyttäjä jätetään yksin. Liana Technologiesin osaava henkilökunta auttaa ja opastaa sinua aina tarvittaessa. Asiakkaanamme sinulla on lisäksi käytettävissä laaja ohje- ja tukisivusto.
Katso kuvaKysy lisää ›

Asiakkaiden suusta

Olemme tyytyväisiä lopputulokseen. Tosin verkon jatkuvasti kehittyvässä maailmassa olemme päässeet vasta alkuun. Nyt kun pohjatyö on tehty LianaCMS:llä, meillä on hyvät lähtökohdat kehittää sivustoamme edelleen.
Mira Welling Brand Manager, Land Rover, Inchcape Motors Finland
Yhteistyö on ollut joustavaa ja ripeää, suunnittelu ja tekninen toteutus sujui hyvin ja meidän toiveet huomioitiin, yhteyshenkilö tiesi koko ajan missä vaiheessa projektia ollaan ja myös seuraavat askeleet. Olemme erittäin tyytyväisiä lopputulokseen!
Tobias Gustafsson Chips Ab, Junior tuotepäällikkö

Kiinnostuitko verkkosivustoista? Ota meihin yhteyttä ja kysy lisää!

Kiinnostuitko verkkosivustoista? Ota meihin yhteyttä ja kysy lisää!

Ota meihin rohkeasti yhteyttä, pyydä demo ja tutustu LianaCMS:ään tarkemmin.

Vinkkaamalla meille kiinnostuksesi saat ilmaisen esittelyn verkkosivustoistamme – paikan päällä tai vaikka online yhteydessä. Takaamme, että nähtyäsi LianaCMS:n et tule pettymään! 

Pyydä demo Ota yhteyttä