Verkkolehti kätevästi julkaisujärjestelmällä

Toteuta helposti ylläpidettävä verkkolehti

Toteuta helposti ylläpidettävä verkkolehti Elliroosa Heikka Verkkolehti voidaan toteuttaa myös responsiivisena, jolloin se toimii loistavasti myös mobiililaitteissa. Itsekin luen verkkolehtiä pääasiassa matkapuhelimella. Elliroosa Heikka Account Manager, Liana Technologies

Verkkolehden tekninen toteutus käy helposti Sivuviidakolla. Lehtien lukijat ovat siirtyneet enenevissä määrin verkkoon, ja yhä usemmin printtilehtien sisällöt julkaistaan perinteisen mallin ohella myös verkossa. Verkossa ilmestyvä lehti yritetään usein turhaan sovittaa printtilehden muottiin, online-ympäristössä kun pätevät pitkälti omat lainalaisuudet ja selaajien tottumukset. Sivuviidakko Verkkolehden avulla toteutat näppärästi verkkolehden, joka palvelee nettiä käyttävän lukutottumuksia sekä nopeasti päivittyvän informaation tarvetta.

Julkaise, päivitä, jaa

Julkaise, päivitä, jaa

Sivuviidakko verkkolehti on toteutettu niin, että artikkelien julkaisu ja uuden tiedon päivitys lehteen on mahdollisimman helppoa ja nopeaa. Ylläpitonäkymä on helposti toimittajien käytettävissä ilman suurempaa käyttökoulutusta. Myös verkkolehden näkymät eri päätelaitteella voidaan suunnitella valmiiksi - näin ollen voit varmistua siitä että tuotettu sisältö näkyy aina oikein ja optimoituna kullekin selaajalle. Julkaisun ohella verkkolehteen integroituvat työkalut tekevät myös tiedon jakamisen helpoksi - lehden kylkeen voit toteuttaa esimerkiksi facebookin ja twitterin jakonapit tai vaikkapa automaattisesti verkkolehdestä generoituvan graafisen uutiskirjeen.

Pyydä demo Ota yhteyttä

Katso kuvia verkkolehdistä

Verkkolehti Case

Verkkolehti Case Jussi Kuparinen Monella tapaa kyseessä ei ollut perinteinen verkkototeutus, vaan prosessi, jossa julkaisumaailman erityispiirteet tuotiin online-ympäristöön. Jussi Kuparinen Customer Success Director, Liana Technologies

Apteekkarilehti tarvitsi käyttöönsä verkkosivuston, joka palvelisi aiempaa paremmin lehden uutisvälitystä. Kerran kuussa ilmestyvän printtilehden oheen haluttiin verkkolehti, joka kertoo alan uutiset tuoreeltaan ja ensimmäisenä. Sivuviidakolla toteutetun verkkolehden ulkoasu suunniteltiin siten, että HTML-sivu generoituu automaattisesti myös graafiseksi uutiskirjeeksi.

Katso Verkkolehti Case

Asiakkaiden suusta

Olemme tyytyväisiä lopputulokseen. Tosin verkon jatkuvasti kehittyvässä maailmassa olemme päässeet vasta alkuun. Nyt kun pohjatyö on tehty Sivuviidakolla, meillä on hyvät lähtökohdat kehittää sivustoamme edelleen.
Mira Welling Brand Manager, Land Rover, Inchcape Motors Finland
Jo tarjouskilpailussa Liana Technologies erottui selkeällä ja mutkattomalla otteellaan. Kalevalaisten Naisten Liiton verkkosivujen ilme raikastui ja uudistui käyttäjäystävälliseksi. Ajankohtaiset tapahtumat- ja uutismoduuli tekevät uudistuvan ja ajassa elävän tunnelman. Koko projektissa oli reipas tekemisen meininki. Toimeksiantoon tartuttiin luovasti ja iloisesti. Erityiset kiitokset tuttavallisesta asiakaspalveluhenkisyydestä!
Sirpa Heikkinen Kulttuurisihteeri, Kalevalaisten Naisten Liitto

Kiinnostuitko Sivuviidakosta? Ota meihin yhteyttä ja kysy lisää!

Kiinnostuitko Sivuviidakosta? Ota meihin yhteyttä ja kysy lisää!

Ota meihin rohkeasti yhteyttä, pyydä demo ja tutustu Sivuviidakkoon tarkemmin.

Vinkkaamalla meille kiinnostuksesi saat ilmaisen esittelyn Sivuviidakosta – paikan päällä tai vaikka online yhteydessä. Takaamme, että nähtyäsi Sivuviidakon et tule pettymään! 

Pyydä demo Ota yhteyttä