Landing-sivuston toteutus julkaisujärjestelmällä

Landing-sivut erilaisiin tarkoituksiin

Landing-sivut erilaisiin tarkoituksiin Ville Lehtoniemi Landing-sivut ovat luontainen jatkumo uutiskirjeelle. Useat asiakkaamme tehostavat niiden avulla sähköistä markkinointiaan. Ville Lehtoniemi Account Director, Koodiviidakko Oy

Landing-sivustot ovat loistava tapa tehostaa sähköistä markkinointia ja mitata sen tuloksia systemaattisesti. Sivuviidakolla toteutat tyylikkäästi laskeutumissivustot esimerkiksi uutiskirje- ja hakukonemainonnan tueksi. Mukautuvat sivupohjat antavat mahdollisuuden monenlaisille laskeutumissivusto-toteutuksille: voit upottaa sivullesi grafiikan ohella esimerkiksi lomakkeen, kyselyn, kilpailun tai vaikkapa videon. Laskeutumissivuston rakenne ja sisältö kannattaakin suunnitella sen tarkoituksen mukaan, mihin sivustolla pyritään. Onko sivun tarkoituksena esimerkiksi liidien generointi, informointi, osallistaminen vai materiaalien lataaminen? Kysy meiltä vinkkejä hyvän landing-sivuston toteuttamiseen. Meillä on mitä todennäköisemmin vastaus valmiina.

Kysy lisää

Kokeile, mittaa ja optimoi laskeutumissivut

Kokeile, mittaa ja optimoi laskeutumissivut

Personoimalla landing-sivujen sisältöä kohderyhmäkohtaisesti tehostat laskeutumissivujesi toimintaa olennaisesti. Voit mitata sivujesi toimivuutta ja verrata niitä keskenään – näin jalostat sivuillesi juuri sitä sisältöä, mistä kohderyhmäsi on kiinnostunut. Sivuviidakolla toteutettujen landing-sivustojen tehon mittaus ja analysointi onnistuu helposti Google Analytics Content Experiments -työkalulla. Työkalun avulla voit vertailla eri laskeutumisivujen tehoja keskenään ja näin kehittää sivujasi opitun mukaan.

Pyydä demo Ota yhteyttä

Esimerkkejä Landing-sivuista

Landing sivusto Case

Landing sivusto Case Pauliina Kaivola Palvelun selkeimmät vahvuudet ovat nopeus ja helppous. Uusien sivujen tekeminen vie parhaimmillaan alle puoli tuntia jopa ilman minkäänlaista html-osaamista. Pauliina Kaivola Myyntiryhmän päällikkö, Kauppalehti

Sivuviidakolla toteutetut landing-sivut ovat tuoneet Kauppalehden uutiskirjeviestintään tärkeän laajennuksen ja lisän, joka nostaa viestinnän tehoa huomattavasti. Landing-sivut ovat nyt luontainen jatkumo uutiskirjeille: itse uutiskirjeessä voidaan keskittyä ohjaamaan vastaanottaja landing-sivulle ja sivulla taas yhteydenoton tai tilauksen tuottamiseen.

Lue case landing sivujen käytöstä

Asiakkaiden suusta

Uuden julkaisujärjestelmän, Sivuviidakon, tuomien mahdollisuuksien siivittämänä sivuston suunnittelu käynnistyi käyttäjien maailmasta käsin eli käyttöympäristöistä ja asiakkaille tarjottavista ratkaisuista, tuotteita unohtamatta. Uusi julkaisujärjestelmä antaa meille aiempaa paremmat mahdollisuudet kuvien, videoiden ja muun sisällön tarjoamiseen.
Seija Ijäs-Laamanen Markkinointipäällikkö, Nylund Group
Yhteistyö on ollut joustavaa ja ripeää, suunnittelu ja tekninen toteutus sujui hyvin ja meidän toiveet huomioitiin, yhteyshenkilö tiesi koko ajan missä vaiheessa projektia ollaan ja myös seuraavat askeleet. Olemme erittäin tyytyväisiä lopputulokseen!
Tobias Gustafsson Chips Ab, Junior tuotepäällikkö

Kiinnostuitko Sivuviidakosta? Ota meihin yhteyttä ja kysy lisää!

Kiinnostuitko Sivuviidakosta? Ota meihin yhteyttä ja kysy lisää!

Ota meihin rohkeasti yhteyttä, pyydä demo ja tutustu Sivuviidakkoon tarkemmin.

Vinkkaamalla meille kiinnostuksesi saat ilmaisen esittelyn Sivuviidakosta – paikan päällä tai vaikka online yhteydessä. Takaamme, että nähtyäsi Sivuviidakon et tule pettymään! 

Kokeile ilmaiseksi Ota yhteyttä