Landing-sivuston toteutus julkaisujärjestelmällä

Landing-sivut erilaisiin tarkoituksiin

Landing-sivut erilaisiin tarkoituksiin Ville Lehtoniemi Landing-sivut ovat luontainen jatkumo uutiskirjeelle. Useat asiakkaamme tehostavat niiden avulla sähköistä markkinointiaan. Ville Lehtoniemi Account Director, Liana Technologies

Landing-sivustot ovat loistava tapa tehostaa sähköistä markkinointia ja mitata sen tuloksia systemaattisesti. LianaCMS:llä toteutat tyylikkäästi laskeutumissivustot esimerkiksi uutiskirje- ja hakukonemainonnan tueksi. Mukautuvat sivupohjat antavat mahdollisuuden monenlaisille laskeutumissivusto-toteutuksille: voit upottaa sivullesi grafiikan ohella esimerkiksi lomakkeen, kyselyn, kilpailun tai vaikkapa videon. Laskeutumissivuston rakenne ja sisältö kannattaakin suunnitella sen tarkoituksen mukaan, mihin sivustolla pyritään. Onko sivun tarkoituksena esimerkiksi liidien generointi, informointi, osallistaminen vai materiaalien lataaminen? Kysy meiltä vinkkejä hyvän landing-sivuston toteuttamiseen. Meillä on mitä todennäköisemmin vastaus valmiina.

Kysy lisää

Kokeile, mittaa ja optimoi laskeutumissivut

Kokeile, mittaa ja optimoi laskeutumissivut

Personoimalla landing-sivujen sisältöä kohderyhmäkohtaisesti tehostat laskeutumissivujesi toimintaa olennaisesti. Voit mitata sivujesi toimivuutta ja verrata niitä keskenään – näin jalostat sivuillesi juuri sitä sisältöä, mistä kohderyhmäsi on kiinnostunut. LianaCMS:llä toteutettujen landing-sivustojen tehon mittaus ja analysointi onnistuu helposti Google Analytics Content Experiments -työkalulla. Työkalun avulla voit vertailla eri laskeutumisivujen tehoja keskenään ja näin kehittää sivujasi opitun mukaan.

Pyydä demo Ota yhteyttä

Esimerkkejä Landing-sivuista

Landing sivusto Case

Landing sivusto Case Elina Kukkonen Palvelun selkeimmät vahvuudet ovat nopeus ja helppous. Uusien sivujen tekeminen vie parhaimmillaan alle puoli tuntia jopa ilman minkäänlaista html-osaamista. Elina Kukkonen Markkinointipäällikkö, Kauppalehti

LianaCMS:llä toteutetut landing-sivut ovat tuoneet Kauppalehden uutiskirjeviestintään tärkeän laajennuksen ja lisän, joka nostaa viestinnän tehoa huomattavasti. Landing-sivut ovat nyt luontainen jatkumo uutiskirjeille: itse uutiskirjeessä voidaan keskittyä ohjaamaan vastaanottaja landing-sivulle ja sivulla taas yhteydenoton tai tilauksen tuottamiseen.

Lue case landing sivujen käytöstä

Asiakkaiden suusta

Jo tarjouskilpailussa Liana Technologies erottui selkeällä ja mutkattomalla otteellaan. Kalevalaisten Naisten Liiton verkkosivujen ilme raikastui ja uudistui käyttäjäystävälliseksi. Ajankohtaiset tapahtumat- ja uutismoduuli tekevät uudistuvan ja ajassa elävän tunnelman. Koko projektissa oli reipas tekemisen meininki. Toimeksiantoon tartuttiin luovasti ja iloisesti. Erityiset kiitokset tuttavallisesta asiakaspalveluhenkisyydestä!
Sirpa Heikkinen Kulttuurisihteeri, Kalevalaisten Naisten Liitto
Sivuston mobiiliversion ylläpitäminen LianaCMS:llä ei vaadi toimitukselta lisätyötä, sillä uutiset, kolumnit, blogit ja pääkirjoitukset päivittyvät mobiiliin automaattisesti lehden verkkosivustolta. Mobiili Apteekkari.fi tuo verkkosivuston lukijaystävällisessä formaatissa käyttäjien matkapuhelimiin ja muihin päätelaitteisiin.
Erkki Kostiainen Proviisori, päätoimittaja, Apteekkariliitto

Kiinnostuitko verkkosivustoista? Ota meihin yhteyttä ja kysy lisää!

Kiinnostuitko verkkosivustoista? Ota meihin yhteyttä ja kysy lisää!

Ota meihin rohkeasti yhteyttä, pyydä demo ja tutustu LianaCMS:ään tarkemmin.

Vinkkaamalla meille kiinnostuksesi saat ilmaisen esittelyn verkkosivustoistamme – paikan päällä tai vaikka online yhteydessä. Takaamme, että nähtyäsi LianaCMS:n et tule pettymään! 

Pyydä demo Ota yhteyttä