Käyttökohteet

Verkkosivut

Verkkosivut Elina Kiiski Uudet sivut ovat aidosti Antellin näköiset ja palvelevat käyttäjää halutulla, selkeällä tavalla. Toiveitamme sivujen ominaisuuksista kuultiin koko projektin ajan. Elina Kiiski Markkinointikoordinaattori, Antell-Ravintolat Oy

Skaalautuvuutensa ansiosta Sivuviidakko taipuu pienistä yhden miehen yrityssivuista aina globaalin yritysryppään monikieliseen multisivustoon. Työkalumme avulla toteutat yrityksen tai yhteisön verkkosivuston modernilla tavalla - tehokkaasti, tyylillä ja mobiiliystävällisesti. Nykyaikaisessa verkkosivustossa tieto päivittyy nopeasti sen ollessa samalla käyttäjälle vaivaton ylläpitää. 

Lue lisää

Verkkolehti

Verkkolehti Erkki Kostiainen Mobiiliversion ylläpitäminen ei vaadi toimitukselta lisätyötä; uutiset, kolumnit, blogit ja pääkirjoitukset päivittyvät mobiiliin automaattisesti verkkolehdestä. Erkki Kostiainen Proviisori, päätoimittaja, Apteekkariliitto

Sivuviidakko Verkkolehden avulla toteutat näppärästi verkkolehden, joka palvelee nettiä käyttävän lukutottumuksia sekä nopeasti päivittyvän informaation tarvetta. Artikkelien julkaisu ja uuden tiedon päivitys lehteen on helppoa ja nopeaa, ja lehteen integroituvat työkalut tekevät myös tiedon jakamisen helpoksi.

Lue lisää

Facebook-sivu

Facebook-sivu Juho Mattila Useinkaan yrityksissä ei alun alkaen tiedetä, että myös Facebook sivut voidaan toteuttaa julkaisujärjestelmällä. Näin molempia hallinnoidaan samalta alustalta. Juho Mattila Business Director - Marketing Automation, Koodiviidakko Oy

Sivuviidakko Facebookin avulla toteutat kätevästi yritysilmeen mukaiset facebook-sivut, joiden sisältöjen päivitys onnistuu näppärästi samasta ylläpitonäkymästä kuin pääasiallisten verkkosivujen. Samalta alustalta toimittaessa säästät aikaa ja resursseja, tehden samalla myös yrityksen SoMe-toteutuksen ammattimaiseen tyyliin.

Lue lisää

Kampanjasivusto

Kampanjasivusto Kira Kojola Kampanjasivut ovat tuoneet hyvän lisän markkinointiimme. Responsiiviset sivut ovat tätä päivää, ja kampanjoiden hallinta ja muokkaus Sivuviidakolla onnistuu näppärästi. Kira Kojola Brand Manager, Lotus, region North, Oy SCA Hygiene Products ab

Sivuviidakon avulla toteutat ketterästi erilaiset kampanjasivustot halutulla ulkoasulla ja toiminnallisuuksilla. Voit liittää kampanjasi tueksi dynaamisia ominaisuuksia, kuten esimerkiksi äänestykset, kilpailut, lomakkeet, kuvagalleriat tai vaikka kommentoinnin. Moduli- ja tuotetarjontamme avulla tuot helposti kampanjasi osaksi myös markkinointitoimenpiteet, kuten sähköisen uutiskirjeen.

Lue lisää

Landing sivusto

Landing sivusto Pauliina Kaivola Palvelun selkeimmät vahvuudet ovat nopeus ja helppous. Uusien sivujen tekeminen vie parhaimmillaan alle puoli tuntia jopa ilman minkäänlaista html-osaamista Pauliina Kaivola Myyntiryhmän päällikkö, Kauppalehti

Landing sivustot ovat loistava tapa tehostaa sähköistä markkinointia ja mitata sen tuloksia systemaattisesti. Sivuviidakon avulla toteutat tyylikkäästi laskeutumissivustot esimerkiksi uutiskirje- ja hakukonemainonnan tueksi. Voit mitata sivujesi toimivuutta ja verrata niitä keskenään – näin jalostat sivuillesi juuri sitä sisältöä, mistä kohderyhmäsi on kiinnostunut.

Lue lisää

Vuosikertomus

Vuosikertomus Niina Nevamäki Vuosikertomus verkossa tuo asiakkaille sekä myös henkilöstölle aivan uuden tavan lukea yrityksen raportointia. Olemme hyvin tyytyväisiä lopputulokseen. Niina Nevamäki Tiedottaja, Destia

Printtiversion ohella yhä useammat yritykset ovat heränneet panostamaan myös vuosikertomuksen verkkoversioon. Sivuviidakolla toteutettu vuosikertomus antaa sekä yritykselle että luovalle kumppanille parhaan mahdollisen alustan tärkeimmän sisällön ja lukujen esittämiseen. Monipuolisen ja skaalautuvan alustamme avulla verkkovuosikertomus voidaan toteuttaa juuri halutulla ulkoasulla ja samalla teknisesti toimivin ratkaisuin.

Lue lisää

Asiakkaiden suusta

Projektin lopputuloksena saimme näyttävät ja brändiä tukevat sivut, joiden käytettävyys on saanut erityistä kiitosta. Sisältöä ja päivityksiä on helppoa jakaa eri SoMe-alustoihin ja linkittää asiakasviesteihin. Uuden sivuston kanssa on mukava tehdä työtä.
Taija Paavola Viestintä- ja markkinointipäällikkö, SOL Palvelut Oy
Olemme erittäin tyytyväisiä sivustouudistuksen lopputulokseen. Sivuviidakon avulla on helppo hallita ja kehittää sivuston sisältöä, sillä myös tärkein sivuston analytiikkadata on suoraan julkaisujärjestelmästä tarkasteltavissa. Teknisen tuen ja yhteyshenkilön kautta saamme aina tarvittaessa nopeasti apua ja opastusta.
Johanna Otranen Viestintäpäällikkö, Destia Oy

Kiinnostuitko Sivuviidakosta? Ota meihin yhteyttä ja kysy lisää!

Kiinnostuitko Sivuviidakosta? Ota meihin yhteyttä ja kysy lisää!

Ota meihin rohkeasti yhteyttä, pyydä demo ja tutustu Sivuviidakkoon tarkemmin.

Vinkkaamalla meille kiinnostuksesi saat ilmaisen esittelyn Sivuviidakosta – paikan päällä tai vaikka online yhteydessä. Takaamme, että nähtyäsi Sivuviidakon et tule pettymään! 

Kokeile ilmaiseksi Ota yhteyttä