Käyttökohteet

Verkkosivut

Verkkosivut Mira Welling Nyt kun pohjatyö on tehty LianaCMS:llä, meillä on hyvät lähtökohdat kehittää verkkosivustoamme edelleen. Mira Welling Brand Manager, Land Rover, Inchcape Motors Finland

Skaalautuvuutensa ansiosta LianaCMS taipuu pienistä yhden miehen yrityssivuista aina globaalin yritysryppään monikieliseen multisivustoon. Työkalumme avulla toteutat yrityksen tai yhteisön verkkosivuston modernilla tavalla - tehokkaasti, tyylillä ja mobiiliystävällisesti. Nykyaikaisessa verkkosivustossa tieto päivittyy nopeasti sen ollessa samalla käyttäjälle vaivaton ylläpitää. 

Lue lisää

Verkkolehti

Verkkolehti Erkki Kostiainen Mobiiliversion ylläpitäminen ei vaadi toimitukselta lisätyötä; uutiset, kolumnit, blogit ja pääkirjoitukset päivittyvät mobiiliin automaattisesti verkkolehdestä. Erkki Kostiainen Proviisori, päätoimittaja, Apteekkariliitto

LianaCMS Verkkolehden avulla toteutat näppärästi verkkolehden, joka palvelee nettiä käyttävän lukutottumuksia sekä nopeasti päivittyvän informaation tarvetta. Artikkelien julkaisu ja uuden tiedon päivitys lehteen on helppoa ja nopeaa, ja lehteen integroituvat työkalut tekevät myös tiedon jakamisen helpoksi.

Lue lisää

Kampanjasivusto

Kampanjasivusto Kira Kojola Kampanjasivut ovat tuoneet hyvän lisän markkinointiimme. Responsiiviset sivut ovat tätä päivää, ja kampanjoiden hallinta ja muokkaus LianaCMS:llä onnistuu näppärästi. Kira Kojola Brand Manager, Lotus, region North, Oy SCA Hygiene Products ab

LianaCMS:n avulla toteutat ketterästi erilaiset kampanjasivustot halutulla ulkoasulla ja toiminnallisuuksilla. Voit liittää kampanjasi tueksi dynaamisia ominaisuuksia, kuten esimerkiksi äänestykset, kilpailut, lomakkeet, kuvagalleriat tai vaikka kommentoinnin. Moduli- ja tuotetarjontamme avulla tuot helposti kampanjasi osaksi myös markkinointitoimenpiteet, kuten sähköisen uutiskirjeen.

Lue lisää

Landing sivusto

Landing sivusto Pauliina Kaivola Palvelun selkeimmät vahvuudet ovat nopeus ja helppous. Uusien sivujen tekeminen vie parhaimmillaan alle puoli tuntia jopa ilman minkäänlaista html-osaamista Pauliina Kaivola Myyntiryhmän päällikkö, Kauppalehti

Landing sivustot ovat loistava tapa tehostaa sähköistä markkinointia ja mitata sen tuloksia systemaattisesti. LianaCMS:n avulla toteutat tyylikkäästi laskeutumissivustot esimerkiksi uutiskirje- ja hakukonemainonnan tueksi. Voit mitata sivujesi toimivuutta ja verrata niitä keskenään – näin jalostat sivuillesi juuri sitä sisältöä, mistä kohderyhmäsi on kiinnostunut.

Lue lisää

Verkkovuosikertomus

Verkkovuosikertomus Mikko Niskanen Vuosikertomus verkossa tuo asiakkaille sekä myös henkilöstölle aivan uuden tavan lukea yrityksen raportointia. Mikko Niskanen Project Manager, Liana Technologies

Printtiversion ohella yhä useammat yritykset ovat heränneet panostamaan myös vuosikertomuksen verkkoversioon. LianaCMS:llä toteutettu vuosikertomus antaa sekä yritykselle että luovalle kumppanille parhaan mahdollisen alustan tärkeimmän sisällön ja lukujen esittämiseen. Monipuolisen ja skaalautuvan alustamme avulla verkkovuosikertomus voidaan toteuttaa juuri halutulla ulkoasulla ja samalla teknisesti toimivin ratkaisuin.

Asiakkaiden suusta

Tavoitteenamme oli luoda uudelle yhtiöllemme raikkaat, minimalistiset ja samalla modernit verkkosivut. Halusimme erottua alan toimijoista uudennäköisellä ja ammattimaisella ilmeellä, mutta samalla luoda sivuston, josta tieto löytyy nopeasti. Sivuston ylläpitämisen helppous oli ehdoton kriteeri alustaa valitessamme.
Kim Lehtola KFS Finland Oy
Meistä tuntuu, että voimme luottaa kumppaniimme. Ongelman ilmetessä Lianan tekninen tuki auttaa aina. Heidän asiakaspalvelunsa on superhyvää!
Terttu Niutanen Viestintäpäällikkö, Sinebrychoff

Kiinnostuitko verkkosivustoista? Ota meihin yhteyttä ja kysy lisää!

Kiinnostuitko verkkosivustoista? Ota meihin yhteyttä ja kysy lisää!

Ota meihin rohkeasti yhteyttä, pyydä demo ja tutustu LianaCMS:ään tarkemmin.

Vinkkaamalla meille kiinnostuksesi saat ilmaisen esittelyn verkkosivustoistamme – paikan päällä tai vaikka online yhteydessä. Takaamme, että nähtyäsi LianaCMS:n et tule pettymään! 

Pyydä demo Ota yhteyttä