Kampanjasivut julkaisujärjestelmällä

Kampanjasivustot joka lähtöön

Kampanjasivustot joka lähtöön Mika Tiainen Kampanjasivut saadaan parhaimmillaan pystyyn muutamassa päivässä. Ne tuovat monille yritykselle hyvän lisävaihteen digimarkkinointiin. Mika Tiainen Sales Manager, Liana Technologies

Sivuviidakon avulla toteutat ketterästi erilaiset kampanjasivustot halutulla ulkoasulla ja toiminnallisuuksilla. Työkalun modulipohjainen rakenne mahdollistaa erilaisten kokonaisuuksien toteutuksen jouhevasti: et maksa ylimääräisestä vaan juuri niistä ominaisuuksista, jotka tarvitset kampanjasivustollesi. Toteuttamalla erillisen kampanjasivuston et ole olemassaolevan verkkopalvelun vanki, vaan voit toteuttaa juuri tietylle kampanjalle ominaiset ulkoasut ja kampanjalle kuuluvan yleisilmeen, aina myös mobiiliystävällisesti.

Jaa, osallista, analysoi, mittaa!

Jaa, osallista, analysoi, mittaa!

Sivuviidakolla toteutettu kampanjasivusto on jako-ominaisuuksiltaan kattava. Kampanjasivuston toteutuksessa sivustolle voidaan tuoda juuri tietylle kampanjalle tarkoituksenmukaiset jakonapit ja kanavat, kuten tykkää facebookissa, twiittaa, Google+ ja niin edespäin. Samoin voidaan toteuttaa esimerkiksi äänestykset, kilpailut, lomakkeet, kuvagalleriat ja kommentointi: usein rajana on vain kampanjan tavoitteet ja toisaalta mielikuvitus. Modulitarjontamme avulla tuot kampanjasi tueksi myös markkinointitoimenpiteet: esimerkiksi kohdistettu uutiskirje on loistava tapa ohjata kävijät kampanjaasi ja aktivoida olemassaolevia kontakteja. Sivuviidakon taustajärjestelmän avulla saat myös analysoitua ja mitattua verkkokampanjasi tehon: ylläpitonäkymä antaa yhdellä vilkaisulla kokonaiskuvan kampanjasi kävijämääristä ja liikkeistä sivustolla.

Pyydä demo Ota yhteyttä

Katso kuvia kampanjasivustoista

Kampanjasivusto Case

Kampanjasivusto Case Jussi Kuparinen Toteutus tuo hyvin esiin sekä yrityssivun että Lotus-brändin kampanjasivustot. Tämä on onnistunut yhdistelmä, jota näyttää mielellään myös potentiaalisille asiakkaille. Jussi Kuparinen Customer Success Director, Liana Technologies

Oy SCA Hygiene Products ab:n Lotus-brändille haluttiin toteuttaa sivusto, joka mahdollistaisi kampanjasivustojen luomisen ketterästi yrityssivun yhteyteen. Uudella sivustolla haluttiin myös hyödyntää moderneja responsiivisia menetelmiä, jotta sivuston toiminnallisuudet ja ulkoasu skaalautuisivat automaattisesti päätelaitteen mukaan.

Katso Kampanjasivusto Case

Asiakkaiden suusta

Olemme erittäin tyytyväisiä sivustouudistuksen lopputulokseen. Sivuviidakon avulla on helppo hallita ja kehittää sivuston sisältöä, sillä myös tärkein sivuston analytiikkadata on suoraan julkaisujärjestelmästä tarkasteltavissa. Teknisen tuen ja yhteyshenkilön kautta saamme aina tarvittaessa nopeasti apua ja opastusta.
Johanna Otranen Viestintäpäällikkö, Destia Oy
Jo tarjouskilpailussa Liana Technologies erottui selkeällä ja mutkattomalla otteellaan. Kalevalaisten Naisten Liiton verkkosivujen ilme raikastui ja uudistui käyttäjäystävälliseksi. Ajankohtaiset tapahtumat- ja uutismoduuli tekevät uudistuvan ja ajassa elävän tunnelman. Koko projektissa oli reipas tekemisen meininki. Toimeksiantoon tartuttiin luovasti ja iloisesti. Erityiset kiitokset tuttavallisesta asiakaspalveluhenkisyydestä!
Sirpa Heikkinen Kulttuurisihteeri, Kalevalaisten Naisten Liitto

Kiinnostuitko Sivuviidakosta? Ota meihin yhteyttä ja kysy lisää!

Kiinnostuitko Sivuviidakosta? Ota meihin yhteyttä ja kysy lisää!

Ota meihin rohkeasti yhteyttä, pyydä demo ja tutustu Sivuviidakkoon tarkemmin.

Vinkkaamalla meille kiinnostuksesi saat ilmaisen esittelyn Sivuviidakosta – paikan päällä tai vaikka online yhteydessä. Takaamme, että nähtyäsi Sivuviidakon et tule pettymään! 

Pyydä demo Ota yhteyttä