Kampanjasivut julkaisujärjestelmällä

Kampanjasivustot joka lähtöön

Kampanjasivustot joka lähtöön Mika Tiainen Kampanjasivut saadaan parhaimmillaan pystyyn muutamassa päivässä. Ne tuovat monille yritykselle hyvän lisävaihteen digimarkkinointiin. Mika Tiainen Sales Manager, Liana Technologies

LianaCMS:n avulla toteutat ketterästi erilaiset kampanjasivustot halutulla ulkoasulla ja toiminnallisuuksilla. Työkalun modulipohjainen rakenne mahdollistaa erilaisten kokonaisuuksien toteutuksen jouhevasti: et maksa ylimääräisestä vaan juuri niistä ominaisuuksista, jotka tarvitset kampanjasivustollesi. Toteuttamalla erillisen kampanjasivuston et ole olemassaolevan verkkopalvelun vanki, vaan voit toteuttaa juuri tietylle kampanjalle ominaiset ulkoasut ja kampanjalle kuuluvan yleisilmeen, aina myös mobiiliystävällisesti.

Jaa, osallista, analysoi, mittaa!

Jaa, osallista, analysoi, mittaa!

LianaCMS:llä toteutettu kampanjasivusto on jako-ominaisuuksiltaan kattava. Kampanjasivuston toteutuksessa sivustolle voidaan tuoda juuri tietylle kampanjalle tarkoituksenmukaiset jakonapit ja kanavat, kuten tykkää facebookissa, twiittaa, Google+ ja niin edespäin. Samoin voidaan toteuttaa esimerkiksi äänestykset, kilpailut, lomakkeet, kuvagalleriat ja kommentointi: usein rajana on vain kampanjan tavoitteet ja toisaalta mielikuvitus. Modulitarjontamme avulla tuot kampanjasi tueksi myös markkinointitoimenpiteet: esimerkiksi kohdistettu uutiskirje on loistava tapa ohjata kävijät kampanjaasi ja aktivoida olemassaolevia kontakteja. LianaCMS taustajärjestelmän avulla saat myös analysoitua ja mitattua verkkokampanjasi tehon: ylläpitonäkymä antaa yhdellä vilkaisulla kokonaiskuvan kampanjasi kävijämääristä ja liikkeistä sivustolla.

Pyydä demo Ota yhteyttä

Katso kuvia kampanjasivustoista

Kampanjasivusto Case

Kampanjasivusto Case Jussi Kuparinen Toteutus tuo hyvin esiin sekä yrityssivun että Lotus-brändin kampanjasivustot. Tämä on onnistunut yhdistelmä, jota näyttää mielellään myös potentiaalisille asiakkaille. Jussi Kuparinen Business Director, Liana® Automation

Oy SCA Hygiene Products ab:n Lotus-brändille haluttiin toteuttaa sivusto, joka mahdollistaisi kampanjasivustojen luomisen ketterästi yrityssivun yhteyteen. Uudella sivustolla haluttiin myös hyödyntää moderneja responsiivisia menetelmiä, jotta sivuston toiminnallisuudet ja ulkoasu skaalautuisivat automaattisesti päätelaitteen mukaan.

Katso Kampanjasivusto Case

Asiakkaiden suusta

Yhteistyö on ollut joustavaa ja ripeää, suunnittelu ja tekninen toteutus sujui hyvin ja meidän toiveet huomioitiin, yhteyshenkilö tiesi koko ajan missä vaiheessa projektia ollaan ja myös seuraavat askeleet. Olemme erittäin tyytyväisiä lopputulokseen!
Tobias Gustafsson Chips Ab, Junior tuotepäällikkö
Lianan väelle asiakas on aidosti tärkeä, mikä näkyy ystävällisenä, nopeana ja asiantuntevana palveluna. Reaaliaikainen chat-tuki on ollut korvaamaton apu kiireellisissä tilanteissa.
Stiina Laaksonen Tiedottaja, Markkinointiviestinnän Toimistojen Liitto MTL ry

Kiinnostuitko verkkosivustoista? Ota meihin yhteyttä ja kysy lisää!

Kiinnostuitko verkkosivustoista? Ota meihin yhteyttä ja kysy lisää!

Ota meihin rohkeasti yhteyttä, pyydä demo ja tutustu LianaCMS:ään tarkemmin.

Vinkkaamalla meille kiinnostuksesi saat ilmaisen esittelyn verkkosivustoistamme – paikan päällä tai vaikka online yhteydessä. Takaamme, että nähtyäsi LianaCMS:n et tule pettymään! 

Pyydä demo Ota yhteyttä