Toteuta yrityksen Facebook-sivut julkaisujärjestelmällä

Päivitä ja hallinnoi vaivattomasti yrityksen Facebook-sivuja

Päivitä ja hallinnoi vaivattomasti yrityksen Facebook-sivuja Jarkko Ranta Facebook on loistava kanava tavoittaa esimerkiksi kuluttaja-asiakkaat. Sivuviidakon avulla facebook-sivut saadaan yrityilmeen mukaisiksi ja sisältö helposti päivitettyä. Jarkko Ranta Project Director, Koodiviidakko Oy

Sivuviidakon avulla voit toteuttaa helposti Facebook -sivun ylläpidon. Facebook-sivujen merkitys yrityksen tai yhteisön toiminnalle vaihtelee paljon, lähes alasta riippumatta yhteistä on kuitenkin se että eri kanavissa läsnäoloa ja ajankohtaista sisältöä pidetään tärkeänä. Sivuviidakko Facebookin avulla toteutat kätevästi yritysilmeen mukaiset facebook-sivut, joiden sisältöjen päivitys onnistuu näppärästi samasta ylläpitonäkymästä kuin pääasiallisten verkkosivujen. Samalta alustalta toimittaessa säästät aikaa ja resursseja, tehden samalla myös yrityksen SoMe-toteutuksen ammattimaiseen tyyliin.

Kerää kontaktit – osallista ja aktivoi

Kerää kontaktit – osallista ja aktivoi

Vuosien saatossa eri tahot ovat yrittäneet keksiä Facebookiin mitä erilaisempia ansaintalogiikoita. Useille toimijoille Facebook-läsnäolon päätavoitteeksi on muodostunut kontaktien kerääminen sekä tykkääjäjoukon osallistaminen ja aktivointi. Sivuviidakko Facebookiin on helppo liittää näitä tavoitteita palvelevia toiminnallisuuksia, kuten uutiskirjeen tilaaminen, kilpailu-lomakkeet, äänestykset tai vaikkapa automaattinen uutisnosto ja kommentointi. Sivuviidakon facebook-toteutuksen avulla otat kanavasta kätevästi irti sen hyödyn joka toimintaanne sopii – aina halutulla ulkoasulla ja teknisesti toimivan alustan turvin.

Pyydä demo Ota yhteyttä

Katso kuvia Facebook-toteutuksesta

Facebook-sivu Case

Facebook-sivu Case Heidi Sarjanoja Yksi iso uudistuksen tarve oli sivuston ylläpito: aiempaa sivustoa oli vaikea ylläpitää ja sen vuoksi sivustoa päivitettiin harvoin. Heidi Sarjanoja Myynti- ja asiakkuuspäällikkö, Hotelli-ravintola Lasaretti

Lasaretin tavoitteena oli saada nettisivusto, jota on helppo päivittää ja josta asiakkaat löytäisivät nopeasti etsimänsä. Projektin kuluessa syntyi päätös uudistaa myös yrityksen facebook-sivusto, jonne rakennettiin laskeutumissivustot eri palveluille. 

Katso Facebook-sivu Case

Asiakkaiden suusta

Tavoitteenamme oli luoda uudelle yhtiöllemme raikkaat, minimalistiset ja samalla modernit verkkosivut. Halusimme erottua alan toimijoista uudennäköisellä ja ammattimaisella ilmeellä, mutta samalla luoda sivuston, josta tieto löytyy nopeasti. Sivuston ylläpitämisen helppous oli ehdoton kriteeri alustaa valitessamme.
Kim Lehtola KFS Finland Oy
Tuki-chatti toimii kun rasvattu, vastausta ei ikinä tarvitse odottaa ja akuuttiin ongelmaan saa ratkaisun heti. Tämänkaltaisen reaaliaikaisen tukipalvelun tarjoaminen asiakkaille on nykypäivää! Koodiviidakon moitteettomasti toimivan tukipalvelun kanssa asioinnin jälkeen on vaikeaa enää tyytyä odottelemaan sähköpostivastauksia seuraavana päivänä tai jonottelemaan puhelimessa.
Anna Mäkelä Viestintäpäällikkö, IAB Finland Oy

Kiinnostuitko Sivuviidakosta? Ota meihin yhteyttä ja kysy lisää!

Kiinnostuitko Sivuviidakosta? Ota meihin yhteyttä ja kysy lisää!

Ota meihin rohkeasti yhteyttä, pyydä demo ja tutustu Sivuviidakkoon tarkemmin.

Vinkkaamalla meille kiinnostuksesi saat ilmaisen esittelyn Sivuviidakosta – paikan päällä tai vaikka online yhteydessä. Takaamme, että nähtyäsi Sivuviidakon et tule pettymään! 

Kokeile ilmaiseksi Ota yhteyttä