Tiedote

Toteutimme toukokuussa asiakastyytyväisyyskyselyn – suurkiitos antamastanne palautteesta!

Ota yhteyttä 19.06.2012
Katso kuva Iso kiitos siis asiakkaillemme hyvistä ehdotuksista sekä luottamuksesta – toivomme palvelevamme teitä jatkossa entistäkin paremmin! Iso kiitos siis asiakkaillemme hyvistä ehdotuksista sekä luottamuksesta – toivomme palvelevamme teitä jatkossa entistäkin paremmin!

Toukokuussa toteuttamamme kyselyn tulokset osoittivat, että Koodiviidakon asiakastyytyväisyys on hyvällä tasolla – on hienoa kuulla, että palvelun ja tuotteiden eteen tehty työ on tuottanut tulosta. Tässä muutama nosto tuloksista:

  • 90 % asiakkaistamme on tyytyväisiä Koodiviidakolta saamaansa palveluun
  • 87 % asiakkaistamme suosittelisi Koodiviidakkoa muillekin

Tietysti kehitettävääkin löytyy aina – kuvassa tuloksia ja kehityehdotuksia käydään porukalla läpi myyntijohtajamme Larin johdolla.

Meillä Viidakossa asiakaspalautteet eivät mene loputtomaan palautelaariin, useat antamistanne kehitysehdotuksista ovat meillä jo parhaillaan tuotekehityksessä. Iso kiitos siis asiakkaillemme hyvistä ehdotuksista sekä luottamuksesta – toivomme palvelevamme teitä jatkossa entistäkin paremmin!

Muistathan myös, että käyttäjätukemme palvelee kaikissa ohjelmiemme käyttöön liittyvissä asioissa.
Tukipyynnöt sähköpostiin tuki (@) viidakko.fi (suositeltava)
Puhelin: +358 10 3877050 (ark. klo 9-17).

Lisää uutisia

Koodiviidakko ja Encode Solutions yhdistivät voimansa – luvassa uniikkeja mobiiliteknologian ratkaisuja

Koodiviidakko on ostanut mobiiliyritys Encode Solutionsin liiketoiminnan. Yhdistymisen myötä Koodiviidakko laajentaa vahvaa teknologia- ja tuotekehitysosaamistaan mobiilipalveluihin.

Lue lisää

Koodiviidakko Oy:n uusi mediaseurantapalvelu haastaa kansainväliset kilpailijat

Koodiviidakko on lanseerannut vuoden alusta uuden mediaseurantapalvelun. Journalistisen ja sosiaalisen median seurannan yhdistävä ViidakkoMonitor -palvelu haastaa alan kansainväliset kilpailijat sekä mediakattavuudellaan että innovatiivisuudellaan.

Lue lisää

Koodiviidakko Oy yksi Suomen nopeimmin kasvavista teknologiayrityksistä jo kuudetta vuotta peräkkäin

Deloitten Technology Fast 50 -ohjelma on listannut Suomen nopeimmin kasvavat teknologiayritykset jo yhdentoista vuoden ajan. Koodiviidakko on ollut mukana listalla vuodesta 2009 alkaen.

Lue lisää

Koodiviidakko jatkoon arvostetussa European Business Awards -kilpailussa

Koodiviidakko on selvittänyt tiensä jatkoon arvostetussa European Business Awards -kilpailussa. Yritys on yksi kansallisista finalisteista Customer Focus -kategoriassa, jossa menestyminen on edellyttänyt tuotteiden ja palvelujen asiakaskeskeisyyttä sekä korkeaa laatua. Yritys, joka saa eniten ääniä julkisessa äänestyksessä, etenee kilpailun seuraavaan vaiheeseen ja saa maakohtaisen kansallisen mestarin tittelin.

Lue lisää

Koodiviidakko Oy jo viidettä kertaa Deloitte Technology Fast 50 Finland -listalla

Koodiviidakko on sijoittunut jo viidettä kertaa peräkkäin Suomen nopeimmin kasvavien teknologiayritysten joukkoon.

Lue lisää