Tiedote

Markkinointiviestinnän viikon messukilpailun voittaja arvottu!

Ota yhteyttä 05.10.2011
Katso kuva Lahjakortti luovutettiin onnelliselle voittajalle 4.10.2011 Koodiviidakon Helsingin toimipisteessä.

Markkinointiviestinnän viikolla järjestämässämme messukilpailussa Postiviidakon uutiskirjeen tilaavat osallistuivat matkalahjakortin arvontaan. Arvonnan voittajalle luvattiin matka vapaavalintaiseen viidakkoon. Onnetar suosi Biohit Oyj:n Anna Nurmivaaraa, joka oli Aurinkomatkojen 1000 euron matkalahjakortin onnellinen voittaja. Lämpimät onnittelut voittajalle koko Koodiviidakon tiimin ja Aurinkomatkojen puolesta, sekä iso kiitos kaikille kilpailuun osallistuneille!

Lahjakortti luovutettiin onnelliselle voittajalle 4.10.2011 Koodiviidakon Helsingin toimipisteessä.

Koodiviidakko haluaa kiittää lisäksi kaikkia messuosastomme vierailijoita, oli kiva tavata! Erityiskiitos myös kaikille sähköpostimarkkinoinnin klinikan osallistujille, klinikka oli onnistunut ja kirvoitti mukavasti keskustelua tehokkaan sähköpostimarkkinoinnin toteutuksesta. Kiitos hedelmällisestä keskustelusta kuuluu ennen kaikkea osallistujille!

Lisää uutisia

Koodiviidakko ja Encode Solutions yhdistivät voimansa – luvassa uniikkeja mobiiliteknologian ratkaisuja

Koodiviidakko on ostanut mobiiliyritys Encode Solutionsin liiketoiminnan. Yhdistymisen myötä Koodiviidakko laajentaa vahvaa teknologia- ja tuotekehitysosaamistaan mobiilipalveluihin.

Lue lisää

Koodiviidakko Oy:n uusi mediaseurantapalvelu haastaa kansainväliset kilpailijat

Koodiviidakko on lanseerannut vuoden alusta uuden mediaseurantapalvelun. Journalistisen ja sosiaalisen median seurannan yhdistävä ViidakkoMonitor -palvelu haastaa alan kansainväliset kilpailijat sekä mediakattavuudellaan että innovatiivisuudellaan.

Lue lisää

Koodiviidakko Oy yksi Suomen nopeimmin kasvavista teknologiayrityksistä jo kuudetta vuotta peräkkäin

Deloitten Technology Fast 50 -ohjelma on listannut Suomen nopeimmin kasvavat teknologiayritykset jo yhdentoista vuoden ajan. Koodiviidakko on ollut mukana listalla vuodesta 2009 alkaen.

Lue lisää

Koodiviidakko jatkoon arvostetussa European Business Awards -kilpailussa

Koodiviidakko on selvittänyt tiensä jatkoon arvostetussa European Business Awards -kilpailussa. Yritys on yksi kansallisista finalisteista Customer Focus -kategoriassa, jossa menestyminen on edellyttänyt tuotteiden ja palvelujen asiakaskeskeisyyttä sekä korkeaa laatua. Yritys, joka saa eniten ääniä julkisessa äänestyksessä, etenee kilpailun seuraavaan vaiheeseen ja saa maakohtaisen kansallisen mestarin tittelin.

Lue lisää

Koodiviidakko Oy jo viidettä kertaa Deloitte Technology Fast 50 Finland -listalla

Koodiviidakko on sijoittunut jo viidettä kertaa peräkkäin Suomen nopeimmin kasvavien teknologiayritysten joukkoon.

Lue lisää