Tapahtuma

Osallistu Verkkokauppa-Akatemian maksuttomaan webinaariin 8.10.2015

Ota yhteyttä
Osallistu Verkkokauppa-Akatemian maksuttomaan webinaariin 8.10.2015 Sähköisen kaupankäynnin asiantuntijamme Kauri Tervashonka esiintyy 8.10.2015 Verkkokauppa-Akatemian webinaarissa. Sähköisen kaupankäynnin asiantuntijamme Kauri Tervashonka esiintyy 8.10.2015 Verkkokauppa-Akatemian webinaarissa.

Sähköposti on parhaimmillaan yksi tehokkaimmista markkinoinnin keinoista ohjata liikennettä sivuillesi. Oikein tehtynä ja kohdennettuna se onkin verkkokauppiaalle varsin kannattavaa.

Miten keräät asiakasrekisterin sähköpostimarkkinointiin ja miten vältät mustalle listalle joutumista? Entä mitkä ovat parhaita käytäntöjä tehokkaaseen sähköpostimarkkinointiin, mistä löydät vinkkejä hyvään sähköpostimarkkinointiin ja millaisia karikkoja taas kannattaa välttää?

Koodiviidakon sähköisen kaupankäynnin ja markkinoinnin asiantuntija Kauri Tervashonka vierailee torstaina 8.10.2015 Paytrailin ja Flashnoden järjestämässä Verkkokauppa-Akatemian webinaarissa aiheenaan "Sähköpostimarkkinointi – parhaat käytännöt & vältä karikot". Voit ilmoittautua mukaan webinaariin Paytrailin sivustolla.

  • Webinaarin aihe: "Sähköpostimarkkinointi – parhaat käytännöt & vältä karikot"
  • Aika: torstai 8.10.2015 klo 10-10.45

Ilmoittaudu webinaariin & osallistu keskusteluun häshtägillä #vka2015

Oliko artikkeli mielestäsi mielenkiintoinen?

Tilaa kuukausittainen uutiskirjeemme, joka sisältää aina uusimmat mielenkiintoiset artikkelit.

Tilaa uutiskirje tästä

Artikkelin kommentointi

Lisää uutisia

Tule mukaan Markkinoinnin Viikolle!

Markkinoinnin Viikko järjestetään Pasilan Messukeskuksessa 5.–6.9. ja löydät Koodiviidakon Tietoiskulavalta 4. Olemme koonneet osastolle vahvan edustuksen markkinoinnin ja viestinnän asiantuntijoitamme, jotka kertovat parhaita vinkkejä ja uusimpia trendejä tiiviiden tietoiskujen muodossa

Lue lisää

Nähdään Markkinoinnin viikolla

Koodiviidakko osallistuu jo kuudetta kertaa markkinoinnin ja viestinnän ammattilaisille suunnatulle Markkinoinnin viikolle. Nimen- ja paikanmuutoksen kokenut tapahtuma järjestetään tänä vuonna Pasilan Messukeskuksessa. Tustustu tietoiskulavamme mielenkiintoisiin asiantuntijapuheenvuoroihin.

Lue lisää

Nähdään Markkinointiviestinnän viikolla

Koodiviidakko osallistuu viidettä kertaa Helsingin Wanhassa Satamassa 22.-23.9.2015 järjestettävälle Markkinointiviestinnän viikolle. Tervetuloa kuulemaan digiviestinnän uusimmat tuulet!

Lue lisää

Digitaalisen markkinoinnin aamiaiskiertue sai odotettua jatkoa

Koodiviidakon suosittu digiaamu-roadshow käväisi tänä syksynä Helsingissä ja Turussa. Lue blogistamme tunnelmia tapahtumista sekä kävijöiden ajatuksia digimarkkinoinnista nyt ja huomenna.

Lue lisää

Markkinointiviestinnän viikko inspiroi ja puhutti

Markkinoinnin ja viestinnän ammattilaiset kokoontuivat 23.-24.9 Wanhaan Satamaan keskustelemaan ja inspiroitumaan markkinointiviestinnän uusista tuulista.

Lue lisää