Tapahtuma

Markkinointiviestinnän viikon messukilpailun voittaja arvottu!

Ota yhteyttä
Katso kuva Markkinointiviestinnän viikon messukilpailun voittaja arvottu! Lahjakortti luovutettiin onnelliselle voittajalle 4.10.2011 Koodiviidakon Helsingin toimipisteessä.

Markkinointiviestinnän viikolla järjestämässämme messukilpailussa Postiviidakon uutiskirjeen tilaavat osallistuivat matkalahjakortin arvontaan. Arvonnan voittajalle luvattiin matka vapaavalintaiseen viidakkoon. Onnetar suosi Biohit Oyj:n Anna Nurmivaaraa, joka oli Aurinkomatkojen 1000 euron matkalahjakortin onnellinen voittaja. Lämpimät onnittelut voittajalle koko Koodiviidakon tiimin ja Aurinkomatkojen puolesta, sekä iso kiitos kaikille kilpailuun osallistuneille!

Lahjakortti luovutettiin onnelliselle voittajalle 4.10.2011 Koodiviidakon Helsingin toimipisteessä.

Koodiviidakko haluaa kiittää lisäksi kaikkia messuosastomme vierailijoita, oli kiva tavata! Erityiskiitos myös kaikille sähköpostimarkkinoinnin klinikan osallistujille, klinikka oli onnistunut ja kirvoitti mukavasti keskustelua tehokkaan sähköpostimarkkinoinnin toteutuksesta. Kiitos hedelmällisestä keskustelusta kuuluu ennen kaikkea osallistujille!

Oliko artikkeli mielestäsi mielenkiintoinen?

Tilaa kuukausittainen uutiskirjeemme, joka sisältää aina uusimmat mielenkiintoiset artikkelit.

Tilaa uutiskirje tästä

Lisää uutisia

Tule mukaan Markkinoinnin Viikolle!

Markkinoinnin Viikko järjestetään Pasilan Messukeskuksessa 5.–6.9. ja löydät Koodiviidakon Tietoiskulavalta 4. Olemme koonneet osastolle vahvan edustuksen markkinoinnin ja viestinnän asiantuntijoitamme, jotka kertovat parhaita vinkkejä ja uusimpia trendejä tiiviiden tietoiskujen muodossa

Lue lisää

Nähdään Markkinoinnin viikolla

Koodiviidakko osallistuu jo kuudetta kertaa markkinoinnin ja viestinnän ammattilaisille suunnatulle Markkinoinnin viikolle. Nimen- ja paikanmuutoksen kokenut tapahtuma järjestetään tänä vuonna Pasilan Messukeskuksessa. Tustustu tietoiskulavamme mielenkiintoisiin asiantuntijapuheenvuoroihin.

Lue lisää

Nähdään Markkinointiviestinnän viikolla

Koodiviidakko osallistuu viidettä kertaa Helsingin Wanhassa Satamassa 22.-23.9.2015 järjestettävälle Markkinointiviestinnän viikolle. Tervetuloa kuulemaan digiviestinnän uusimmat tuulet!

Lue lisää

Digitaalisen markkinoinnin aamiaiskiertue sai odotettua jatkoa

Koodiviidakon suosittu digiaamu-roadshow käväisi tänä syksynä Helsingissä ja Turussa. Lue blogistamme tunnelmia tapahtumista sekä kävijöiden ajatuksia digimarkkinoinnista nyt ja huomenna.

Lue lisää

Markkinointiviestinnän viikko inspiroi ja puhutti

Markkinoinnin ja viestinnän ammattilaiset kokoontuivat 23.-24.9 Wanhaan Satamaan keskustelemaan ja inspiroitumaan markkinointiviestinnän uusista tuulista.

Lue lisää