Tapahtuma

Koodiviidakko vahvasti läsnä Markkinointiviestinnän viikolla

Ota yhteyttä
Koodiviidakko vahvasti läsnä Markkinointiviestinnän viikolla Osastollemme on varattu vahva edustus digiviestinnän ja sähköisen kaupankäynnin asiantuntijoita, jotka odottavat jo innolla mielenkiintosia juttuhetkiä. Osastollemme on varattu vahva edustus digiviestinnän ja sähköisen kaupankäynnin asiantuntijoita, jotka odottavat jo innolla mielenkiintosia juttuhetkiä.

Koodiviidakko on jo kolmatta vuotta peräkkäin mukana Wanhassa Satamassa 8.-9.lokakuuta järjestettävällä Markkinointiviestinnän viikolla. Löydät messuosastomme E21 pääkäytävän varrelta pian sisäänkäynnin jälkeen, toivottavasti pääset paikan päälle jututtamaan meitä! Osastollemme on varattu vahva edustus digiviestinnän ja sähköisen kaupankäynnin asiantuntijoita, jotka odottavat jo innolla mielenkiintosia juttuhetkiä.

Katso lisäksi esityskabinettimme E124 ohjelma, jossa on useita tietoiskuja alan ajankohtaisista aiheista:

tiistai 8.10 Johtoportaan päivä

klo 14.10-14.30 Toimitusjohtaja Samuli Tursas: Asiakaskokemuksen hallinta monikanavaisen markkinoinnin viidakossa

keskiviikko 9.10 Ammattilaisten päivä

klo 9.00-9.20 Liiketoimintajohtaja Pekka Huttunen: Käytännön esimerkkejä onnistuneesta sähköpostimarkkinoinnista
klo 10.30-10.50 Myyntipäällikkö Henri Huovinen: Yksilöivä markkinointi verkkokaupassa
klo 12.00-12.20 Myyntijohtaja Lari Suomalainen: Päätelaitteiden huomiointi digimarkkinoinnissa: esimerkkejä monikanavaisista Cross-device -toteutuksista
klo 12.45-13.05 Toimitusjohtaja Samuli Tursas: Asiakaskokemuksen hallinta monikanavaisen markkinoinnin viidakossa
klo 14.15-14.35 Liiketoimintajohtaja Pekka Huttunen: Sähköpostimarkkinointi 2013 – Segmentti onkin yksilö
klo 15.45-16.05 Myyntipäällikkö Henri Huovinen: Asiakaspalvelu verkkokaupan tukena: kanavat ja käytännön toimet

Tervetuloa kuulemaan esityksiämme kabinettiin E124 sekä vierailemaan osastollemme. Messuständillämme on luvassa myös messukilpailu, jossa osallistut upean pääpalkinnon sekä Viidakon pikapalkintojen arvontaan.

Nähdään tapahtumassa!

Ilmoittaudu ja lue lisää tapahtumasta

Oliko artikkeli mielestäsi mielenkiintoinen?

Tilaa kuukausittainen uutiskirjeemme, joka sisältää aina uusimmat mielenkiintoiset artikkelit.

Tilaa uutiskirje tästä

Artikkelin kommentointi

Lisää uutisia

Tule mukaan Markkinoinnin Viikolle!

Markkinoinnin Viikko järjestetään Pasilan Messukeskuksessa 5.–6.9. ja löydät Koodiviidakon Tietoiskulavalta 4. Olemme koonneet osastolle vahvan edustuksen markkinoinnin ja viestinnän asiantuntijoitamme, jotka kertovat parhaita vinkkejä ja uusimpia trendejä tiiviiden tietoiskujen muodossa

Lue lisää

Nähdään Markkinoinnin viikolla

Koodiviidakko osallistuu jo kuudetta kertaa markkinoinnin ja viestinnän ammattilaisille suunnatulle Markkinoinnin viikolle. Nimen- ja paikanmuutoksen kokenut tapahtuma järjestetään tänä vuonna Pasilan Messukeskuksessa. Tustustu tietoiskulavamme mielenkiintoisiin asiantuntijapuheenvuoroihin.

Lue lisää

Nähdään Markkinointiviestinnän viikolla

Koodiviidakko osallistuu viidettä kertaa Helsingin Wanhassa Satamassa 22.-23.9.2015 järjestettävälle Markkinointiviestinnän viikolle. Tervetuloa kuulemaan digiviestinnän uusimmat tuulet!

Lue lisää

Digitaalisen markkinoinnin aamiaiskiertue sai odotettua jatkoa

Koodiviidakon suosittu digiaamu-roadshow käväisi tänä syksynä Helsingissä ja Turussa. Lue blogistamme tunnelmia tapahtumista sekä kävijöiden ajatuksia digimarkkinoinnista nyt ja huomenna.

Lue lisää

Markkinointiviestinnän viikko inspiroi ja puhutti

Markkinoinnin ja viestinnän ammattilaiset kokoontuivat 23.-24.9 Wanhaan Satamaan keskustelemaan ja inspiroitumaan markkinointiviestinnän uusista tuulista.

Lue lisää