Tapahtuma

Digitaalisen liiketoiminnan suunta 2013 -aamiaisseminaarissa kahviteltiin ja keskusteltiin

Ota yhteyttä
Katso kuva Digitaalisen liiketoiminnan suunta 2013 -aamiaisseminaarissa kahviteltiin ja keskusteltiin Oli hienoa nähdä, että aihealue todella kiinnosti paikalla ollutta porukkaa. Yleisön ja puhujien välille heräsi myös mukavasti keskustelua Oli hienoa nähdä, että aihealue todella kiinnosti paikalla ollutta porukkaa. Yleisön ja puhujien välille heräsi myös mukavasti keskustelua

Koodiviidakko ja Nebula järjestivät 27.11 yhteistyössä Helsingissä aamiaisseminaarin, jonka aiheena oli digitaalisen liiketoiminnan kehittyminen, erityisesti sähköpostimarkkinoinnin ja muiden pilvipalvelujen näkökulmasta.

"Digitaalisuus ja pilvimalli muuttaa bisneksen – kustannustehokkuus, joustavuus ja nopeus saavat uuden ulottuvuuden. It:llä on iso rooli menestyvän liiketoiminnan mahdollistajana", kuvailtiin tapahtuman sisältöä etukäteen. Aihe keräsi paikalle suuren joukon aiheesta kiinnostuneita yrityspäättäjiä.

"Oli hienoa nähdä, että aihealue todella kiinnosti paikalla ollutta porukkaa. Yleisön ja puhujien välille heräsi myös mukavasti keskustelua", kertoo Koodiviidakon myyntijohtaja Lari Suomalainen, joka oli yksi tapahtuman esiintyjistä.

Seminaarin agenda

 • Ilmoittautuminen ja aamiainen
 • Miten pilvimalli mahdollistaa uutta liiketoimintaa - joustavasti, nopeasti ja tehokkaasti
  Anssi Sallinen, johtaja, myynti, markkinointi ja palvelutarjooma, Nebula
 • Sähköpostimarkkinointi myynnin tukena - miten tuottaa liidejä myynnille, case-esimerkkejä onnistuneista kampanjoista
  Lari Suomalainen, myyntijohtaja, Koodiviidakko
 • Onnistunut läsnäolo verkossa
  Arif Samaletdin, Director, Business Development, Activeark JWT
 • Mihin suuntaan digitaalinen liiketoiminta kehittyy – Case A-lehdet
  Petri Pekki, johtaja, digitaalinen media, A-lehdet

Koodiviidakko kiittää Nebulaa loistavista järjestelyistä, sekä tietysti kaikkia paikalla olleita puhujia ja kuulijoita.

Oliko artikkeli mielestäsi mielenkiintoinen?

Tilaa kuukausittainen uutiskirjeemme, joka sisältää aina uusimmat mielenkiintoiset artikkelit.

Tilaa uutiskirje tästä

Lisää uutisia

Tule mukaan Markkinoinnin Viikolle!

Markkinoinnin Viikko järjestetään Pasilan Messukeskuksessa 5.–6.9. ja löydät Koodiviidakon Tietoiskulavalta 4. Olemme koonneet osastolle vahvan edustuksen markkinoinnin ja viestinnän asiantuntijoitamme, jotka kertovat parhaita vinkkejä ja uusimpia trendejä tiiviiden tietoiskujen muodossa

Lue lisää

Nähdään Markkinoinnin viikolla

Koodiviidakko osallistuu jo kuudetta kertaa markkinoinnin ja viestinnän ammattilaisille suunnatulle Markkinoinnin viikolle. Nimen- ja paikanmuutoksen kokenut tapahtuma järjestetään tänä vuonna Pasilan Messukeskuksessa. Tustustu tietoiskulavamme mielenkiintoisiin asiantuntijapuheenvuoroihin.

Lue lisää

Nähdään Markkinointiviestinnän viikolla

Koodiviidakko osallistuu viidettä kertaa Helsingin Wanhassa Satamassa 22.-23.9.2015 järjestettävälle Markkinointiviestinnän viikolle. Tervetuloa kuulemaan digiviestinnän uusimmat tuulet!

Lue lisää

Digitaalisen markkinoinnin aamiaiskiertue sai odotettua jatkoa

Koodiviidakon suosittu digiaamu-roadshow käväisi tänä syksynä Helsingissä ja Turussa. Lue blogistamme tunnelmia tapahtumista sekä kävijöiden ajatuksia digimarkkinoinnista nyt ja huomenna.

Lue lisää

Markkinointiviestinnän viikko inspiroi ja puhutti

Markkinoinnin ja viestinnän ammattilaiset kokoontuivat 23.-24.9 Wanhaan Satamaan keskustelemaan ja inspiroitumaan markkinointiviestinnän uusista tuulista.

Lue lisää